detector.media
15.10.2015 11:49
Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста
Редакція ТСН надала бійцю АТО грант на навчання по спеціальності тележурналіста

Редакція Телевізійної служби новин (ТСН) телеканалу «1+1» привітала бійця полку «Дніпро-1» Володимира Шередегу з Днем захисника України та презентувала йому грант на навчання у Вищій школі Media&Production. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кореспонденти ТСН познайомились з бійцем в Пісках (Донецька область) у вересні минулого року. Він розповів, що мріє стати тележурналістом, коли повернеться додому.

 

Журналісти підготували бійцю сюрприз та запросили до головного офісу «1+1 медіа», де й вручили сертифікат на навчання за спеціальністю «Журналістика телевізійних новин» у Вищій школі Media&Production.

 

«Я вже понад рік знайомий з багатьма кореспондентами ТСН, адже регулярно бачився з ними на передовій. Я спостерігав за тим, як віддано та професійно вони працюють, і зрозумів, що мені теж цікаво займатися журналістикою. Тому грант на навчання - це дійсно неймовірний подарунок для мене», - розповів Володимир Шередега.

 

Володимир Шередега (зліва) отримав грант на навчання

 

Кореспондент ТСН Олександр Моторний додав: «Я пам'ятаю день нашого знайомства з Володею - це було на самісінькій передовій, до позицій ворога - метрів 200. Ми встигли недовго поговорити, а потім почався обстріл. Ми сховалися у бліндажі, і хлопці почали співати гімн. Володя був найголоснішим!».

 

«Після демобілізації багато хто з хлопців не може знайти себе, адже їм буває доволі важко повернутись до звичайного життя. А Вова молодий, талановитий, активний хлопець, який має бажання рости і розвиватись, має мету. Тому ми вирішили допомогти йому у здійсненні мрії», - розказав Олександр Моторний.

 

Вища школа Media&Production - освітній проект «1+1 медіа», заснований у 2013 році. Школа пропонує студентам навчання за різними напрямками у сфері медіа, серед яких журналістика, операторська майстерність, продюсування та інші.

 

Нагадаємо, влітку 2015 року вийшов проект «Війна очима ТСН» - книга та мультимедійний проект, що складається з 28  історій у вигляді есе, а також розширеної версії відео-розповідей, інформаційних довідок та інтерактивної карти, зібраних на сайті war.tsn.ua. Герої проекту - журналісти та оператори, які їздять у відрядження до зони АТО.

 

Телеканал «1+1» спрямує частину коштів від продажу книг «Війна очима ТСН» на благодійність. Про це 7 липня на презентації книги і мультимедійного спецпроекту телеканалу «1+1» «Війна очима ТСН» повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

«Війна очима ТСН» - це вже друга книга Телевізійної служби новин. Перша - «94 дні. Євромайдан очима ТСН» - була презентована в листопаді 2014 року та розійшлася майже десятитисячним накладом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY