До 30 жовтня – безкоштовна реєстрація на конференцію «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку»

25 Вересня 2015
1465
25 Вересня 2015
13:04

До 30 жовтня – безкоштовна реєстрація на конференцію «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку»

1465
До 30 жовтня – безкоштовна реєстрація на конференцію «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку»

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) запрошує українських журналістів-розслідувачів взяти участь у щорічній дводенній конференції «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку», яка відбудеться 28-29 листопада 2015 року в Києві.

 

Цьогоріч конференція журналістів-розслідувачів проходить за підтримки проекту «У-Медіа» «Інтерньюз Нетворк», МФ «Відродження», данського проекту SCOOP (FUJ, IMS) та Польсько-канадської програми підтримки демократії.

 

Мета конференції, яку традиційно проводить ІРРП - зібрати журналістів, які мають досвід проведення розслідувань, для обміну досвідом, спілкування, обговорення проблем, з якими стикаються журналісти в процесі проведення розслідувань, і таким чином сприяти розвитку мережі журналістів-розслідувачів в Україні та Європі.

 

Цьогоріч окремий трек на конференції буде присвячено розслідуванню військових злочинів. Представники ініціатив CorrecT!V та Bellingcat, а також видання «Новая газета» розкажуть про свої розслідування збитого пасажирського лайнеру рейсу М17 та про розслідування на основі відкритих фото та відеодокументів із геолокаційними мітками. Гевін Різ, директор Європейського відділу Дартівського центру журналістики та травми проведе майстер-клас з основ інтерв'ю із постраждалими та жертвами. Окрема панель буде присвячена підсумкам Глобальної конференції журналістів-розслідувачів, що 8-11 жовтня відбудеться в Норвегії.

 

Детальна програма конференції буде опублікована на сайті ІРРП у жовтні.

 

Повністю за рахунок організаторів Конференції буде запрошено близько 100 учасників, які постійно працюють у розслідувальній журналістиці. Проте організатори мають намір залучити до участі в конференції й інших журналістів, які мають досвід у сфері проведення журналістських розслідувань.

 

Потрапити на конференцію можна двома шляхами:

 

1. На конкурсних засадах. Для цього необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму до 30 жовтня 2015 року (24:00). За наявності вільних місць будуть підтверджені додаткові запрошення до 10 листопада включно. При цьому участь у конференції буде безкоштовною, учасники за додатковими запрошеннями матимуть змогу відвідати всі засідання, отримати всі роздаткові матеріали, взяти участь в обідах та кава-паузах, а учасники з інших міст - отримають компенсацію проїзду та поселення в готелі.

 

2. На платній основі. Для цього необхідно заповнити відповідну реєстраційну форму і сплатити реєстраційну плату 3500 гривень, яка дає право на участь у засіданнях та майстер-класах конференції та компенсує вартість пакету конференційних матеріалів, обіди та кава-паузи. Також необхідно самим покривати власні транспортні витрати та вартість проживання в готелі. Напередодні конференції всі учасники отримають необхідну додаткову інформацію та рахунки-фактури.

 

Додаткові запитання можна поставити за номерами 067-547-22-33 та 067-905-63-13 та електронною поштою за адресою irrp.org.ua@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду