До 2 жовтня – реєстрація на два майстер-класи в рамках «Майстерні талантів» фестивалю «Молодість»

23 Вересня 2015
1196
23 Вересня 2015
12:28

До 2 жовтня – реєстрація на два майстер-класи в рамках «Майстерні талантів» фестивалю «Молодість»

1196
До 2 жовтня – реєстрація на два майстер-класи в рамках «Майстерні талантів» фестивалю «Молодість»

З 23 вересня відкривається реєстрація на першу подію «Майстерні талантів», паралельну секцію «Молодості». З нагоди 10-річчя співпраці з German Short Film Association провідні менеджери компанії, яка 10 років допомагає у створенні Довгої ночі короткого метру, проведуть дводенну серію майстер-класів у Києві.

 

Андреа Вінк (Exground Filmfest, Вісбаден) та Маріа Вольцер (German Short Film Association, Дрезден) проведуть воркшоп на тему «Можливості кооперації. Що ви завжди хотіли знати про лабораторії, студентські кінофестивалі та стипендії в Німеччині».

 

Німецький режисер Ян Соботка проведе практичний воркшоп «Чому ми знімаємо фільми і чи має це значення?» Відбудеться показ добірки експериментальних робіт та відеоарту Emerging Artists vol. II.

 

Для другої редакції добірки режисери до 35 років представили короткометражні роботи до 20 хвилин, зняті упродовж 2013-2014. Зі 130 наданих робіт було відібрано сім, які й побачать учасники воркшопу.

 

Воркшопи відбудуться 27 та 28 жовтня. Локація наразі уточнюється. Мова спілкування - англійська

 

Цільова аудиторія - кінорежисери та студенти. Участь у воркшопах безкоштовна.

 

Заповнити заявку можна тут (це реєстрація на одну подію секції «Майстерня талантів», реєстрація на решту подій відкриється пізніше). Дедлайн подачі заявок - 2 жовтня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду