В Одесі невідомі напали на учасників конференції ЛГБТ-спільноти

В Одесі невідомі напали на учасників конференції ЛГБТ-спільноти

15 Серпня 2015
2730

В Одесі невідомі напали на учасників конференції ЛГБТ-спільноти

2730
На місці інциденту перебували представники ЗМІ, зокрема, Катерина Сергацкова
В Одесі невідомі напали на учасників конференції ЛГБТ-спільноти
В Одесі невідомі напали на учасників конференції ЛГБТ-спільноти

В Одесі невідомі в масках скоїли напад на представників ЛГБТ-спільноти під час конференції та відкриття фестивалю. Про це з посиланням на дані власкора повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

На місці інциденту перебували представники ЗМІ, зокрема, Катерина Сергацкова.

 

Інцидент стався в Центрі квір-культури на вулиці Старопортофранківській. Група невідомих закидала зібрання представників ЛГБТ-спільноти, петардами і димовими шашками. Як повідомляє «Громадське.Одеси», нападники мали нашивки Ultras Odessa.

 

За попередніми даними, в результаті нападу ніхто не постраждав, деяких нападників затримала міліція.

 

ГУМВС України в Одеській області повідомляє, що «понад 10 осіб, які приймали активну участь у порушенні громадського порядку, запрошені в один із райвідділів міста Одеси для надання пояснень».

 

За даними міліції, «молоді люди в масках закидали піротехнікою приміщення, в якому представники квір-культури проводили фуршет з нагоди відкриття фестивалю». Постраждалих, як уточнюють в ГУМВС України в Одеській області, немає.

 

 

15 серпня також, зазначає «Інтерфакс-Україна», кілька учасників заходів ЛГБТ-спільноти пікетували будівлю Одеської міськради, за позовом якої суд заборонив проводити в місті марш рівності. Під час пікету деякі його учасники вступили в конфлікт із перехожими.

 

«Детектор медіа»

Фото -  «Громадське телебачення»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2730
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фашизм наступает
3196 дн. тому
страна скатилась в банальный разгул фашизма. когда таки окажется, а это будет очень скоро, буквально осенью, что своими собраниями о правах человека, пидерасты не виноваты-таки, начнут жечь синагоги, ну а потом также как в АТО, грабить друг друга, т.к. у соседа здоровье послабее, оружия нет, а машина или стиральная машинка покруче, чем у очередного типа майдауна....в стиле фашизма, кстати, уже разобрались и с музыкой, и с фильмами и с артистами, и с книгами....везде министерства культуры культуру развивают, а у нас не создав ничего взамен уже перегнули даже самую оголтелую сталинщину.Фашизм самый настоящий!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду