Воєнний кореспондент Денис Гойко потребує допомоги на реабілітацію

Воєнний кореспондент Денис Гойко потребує допомоги на реабілітацію

5 Серпня 2015
2523

Воєнний кореспондент Денис Гойко потребує допомоги на реабілітацію

2523
Воєнний кореспондент Денис Гойко потребує допомоги на реабілітацію
Воєнний кореспондент Денис Гойко потребує допомоги на реабілітацію

Журналіст Центральної телерадіостудії (ЦТРС) Міністерства оборони України, старший лейтенант Денис Гойко, який дістав поранення в зоні АТО, потребує допомоги на лікування. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив його друг Андрій Соронович.

 

Нагадаємо, Денис Гойко був важко поранений 10 лютого під Краматорськом (Донецька область). У інтерв'ю «Детектор медіа» він розповів про щоденну роботу журналіста військового ЗМІ в зоні АТО, супроводження цивільних журналістів та обставини свого поранення.

 

«Денис, рятуючи своїх колег і товаришів по службі, отримав безліч поранень. Завдяки небайдужим Дениса в квітні цього року відправили на лікування до Німеччини [...]20 липня Денис благополучно повернувся в Україну. Але йому, як і раніше, потрібен досить тривалий курс відновлення. Не виключені ще кілька хірургічних втручань, адже його рука ще вимагає довгого і дорогого лікування», - написав товариш Дениса Гойка.

 

Небайдужі до долі воєнкора можуть перерахувати гроші на картку № 5168 7556 0070 0005 (Андрій Соронович).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2523
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнение
3197 дн. тому
а что? у нас "бесплатная" медицина уже не помогает даже героям? У нас же теперь самый честный и правильный Кабмин(не ворует, без коррупционеров...), как регулярно вещает быдло из ТСН! Кабмин рехформаторов и патрийотив! где же принципиальные журналисты 1+1 из ТСН? Они не могут расследовать факт не предоставления помощи пострадавшему, которую он ОБЯЗАН получить БЕСПЛАТНО в ПОЛНОМ ОБЪЕМЕ за ГОСУДАРСТВЕННЫЙ СЧЕТ? Тем более ,что на все нужды Минобороны, включая ГОспиталь на Леси Украинки, выделены рекордные средства из бюджета страны! или официальная медицина не помогает пострадвшему по той причине ,что в бюджете не предусмотрено финансирование разборок бандформирований олигархов за сферы влияния в определенных регионах? Ну тогда вам , ТЕЛЕХРЕНОТИКА- Телебрехня олигарха, следует подойти к дяде САше, если не ошибаюсь, на 7 этаж своего говно-офиса на Фрунзе, и намекнуть, что кореш-пропогандист нуждается в медицинской помощи, так как в ходе бандитско-олигархических разборок вашего хозяина он сильно пострадал. Пусть хозяин выделит помощь, так как у него один обед и обслуга за день стоят дороже, чем надо пострадавшему! И не надо тут прошибать слезу! Ваш дядя - богатый! Денег у него много! Пусть поможет, раз из тупой мести заварил эту кашу в стране! хватить людей дежрать за лохов и на бабло разводить! А те ,кто служит дяде тоже лохи! сами знали на что шли ,нечего теперь побираться!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду