Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську

Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську

25 Липня 2015
2092

Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську

2092
Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську
Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську

Українську політув'язнену Надію Савченко доправлять сьогодні, 25 липня, в жіноче СІЗО-3 Новочеркаська Ростосвської області. Про це на своїй сторінці у Facebook із посиланням на російського омбудсмена Еллу Панфілову повідомила Віра Савченко.

 

«Щойно отримала інформацію, що Надію доставлять сьогодні в СІЗО-3 (жіноча в'язниця) в Новочеркаскє Ростовської області, - зазначила сестра Надії Савченко. - Дякую з інформацію Панфіловій Е.О., омбудсмену Москви. Надю привезуть близько 21:00 за місцевим часом».

 

За даними адвоката Марка Фейгіна, Надія Савченко вже перебуває в СІЗО-4 міста Шахти Ростовської області. Про це він повідомив «Інтерфаксу»

 

Нагадаємо, народного депутата, делегата ПАРЄ у Росії рік незаконно утримують за гратами за звинуваченням у загибелі журналістів каналу «Россия 1». 30 липня Донецький міський суд Ростовської області призначив попереднє засідання у цій кримінальній справі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  Європейський Союз направляє своїх представників для моніторингу судових процесів у Росії над громадянами України Надією Савченко, Олегом Сенцовим та Олександром Кольченком.

 

Марк Фейгін наголошує на важливості міжнародного тиску у звільненні незаконно обвинуваченої Надії Савченко.

 

«Детектор медіа»

Фото - TSN.UA 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду