detector.media
25.07.2015 15:20
Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську
Віра Савченко: Надію доправляють у СІЗО в Новочеркаську

Українську політув'язнену Надію Савченко доправлять сьогодні, 25 липня, в жіноче СІЗО-3 Новочеркаська Ростосвської області. Про це на своїй сторінці у Facebook із посиланням на російського омбудсмена Еллу Панфілову повідомила Віра Савченко.

 

«Щойно отримала інформацію, що Надію доставлять сьогодні в СІЗО-3 (жіноча в'язниця) в Новочеркаскє Ростовської області, - зазначила сестра Надії Савченко. - Дякую з інформацію Панфіловій Е.О., омбудсмену Москви. Надю привезуть близько 21:00 за місцевим часом».

 

За даними адвоката Марка Фейгіна, Надія Савченко вже перебуває в СІЗО-4 міста Шахти Ростовської області. Про це він повідомив «Інтерфаксу»

 

Нагадаємо, народного депутата, делегата ПАРЄ у Росії рік незаконно утримують за гратами за звинуваченням у загибелі журналістів каналу «Россия 1». 30 липня Донецький міський суд Ростовської області призначив попереднє засідання у цій кримінальній справі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  Європейський Союз направляє своїх представників для моніторингу судових процесів у Росії над громадянами України Надією Савченко, Олегом Сенцовим та Олександром Кольченком.

 

Марк Фейгін наголошує на важливості міжнародного тиску у звільненні незаконно обвинуваченої Надії Савченко.

 

«Детектор медіа»

Фото - TSN.UA 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY