Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Держкіно

Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Держкіно

23 Червня 2015
2926

Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Держкіно

2926
Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Держкіно
Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Держкіно

Ярослав Підгора-Гвяздовський залишає посаду прес-аташе Державного агентства України з питань кіно. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в Держкіно.

 

У Держкіно пан Підгора-Гвяздовський працював із жовтня 2014 року. Нещодавно він став ведучим кінопрограми на «Еспресо TV», дебютний випуск якої вийшов 20 червня. Програма за його участі має назву «Еспресо. Кіно».

 

Нагадаємо, темі кіно на українському телебаченні присвячено незначну кількість проектів. Найтривалішим є «Аргумент кіно» на телеканалі «1+1», що виходить у ніч на понеділок о 01:20. Започатковано програму в 1999 році. Автор і ведучий - Володимир Войтенко. Редактор і співавтор - Ігор Грабович.

 

У жовтні 2013 року на «1+1» стратувала програма «Підпільна імперія» з Андрієм Алфьоровим, присвячена прем'єрному немасовому кіно. Починаючи з вересня 2014-го ведучий представляє фільми у форматі бесіди із гостями студії, що є популярними в медіа особистостями.

 

На 5-мі каналі виходить програма «Кіно з Яніною Соколовою». Починаючи з квітня 2015-го проект фокусується на проблемах української кіногалузі та замість неділі транслюється в ефірі щоп'ятниці о 22.30. Започатковано програму у 2012-му. Разом зі своєю авторкою «Кіно» орієнтується на запити глядачів 5-го каналу та відповідно оновлює формат.

 

На  КДР ТРК про українське кіно протягом семи років інформує програма «Кіно і час».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ukrkino.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2926
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду