detector.media
22.06.2015 11:08
Роман Судольський залишив посаду головреда AIN
Роман Судольський залишив посаду головреда AIN

19 червня Роман Судольський залишив посаду головного редактора інтернет-видання про IT-ринок AIN.ua. Про це він повідомив у Facebook, підтвердивши інформацію в коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами, він переїздить працювати «в ближнє зарубіжжя». «Як і тут, буду головним редактором сайту, але поки не хочу розкривати деталі, оскільки ще не отримав дозволу на роботу в іншій країні», - повідомив пан Судольський.

 

Пояснюючи причини свого звільнення, він сказав, що їх декілька: «Отримав дуже принадну пропозицію, в усіх сенсах принадну. Ну й відчув, що почав приносити на поточній роботі менше користі. Зажурився. Думаю, вплинула політико-економічна ситуація в країні, яка негативно відобразилася в тому числі на IT-ринку, про який ми пишемо, та на медіабізнесі, яким ми є. Наше видання росте гарними темпами, розвивається, таких є ще кілька, але в цілому український медіаринок переживає не найкращі часи. А зажурений головред може принести більше шкоди, ніж користі:)».

 

«Хоча я вірю, що з часом у країні та на медіа ринку все налагодиться. AIN у будь-якому разі буде успішним. У проекту є дуже прогресивний керівник (Артур Оруджалієв) і сильна команда. Зараз увіллється свіжа кров - і буде рости ще швидше», - додав він.

 

Нагадаємо, Роман Судольський у минулому працював у газеті «Коммерсантъ-Украина», журналі «Forbes. Украина». З 2014 року був головним редактором AIN.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY