До 25 червня – прийом заявок на 11-й модуль «Університету журналістської майстерності»

17 Червня 2015
1891

До 25 червня – прийом заявок на 11-й модуль «Університету журналістської майстерності»

1891
До 25 червня – прийом заявок на 11-й модуль «Університету журналістської майстерності»
Українська асоціація видавців періодичної преси за підтримки компаній «Кока-Кола» в Україні та у співпраці із Всеукраїнською асоціацією превентивної та антиейджинг медицини розпочали конкурсний відбір учасників до 11-го навчального модуля «Університету журналістської майстерності».
 
Тема 11-го модуля - Активний спосіб життя в контексті громадського здоров'я.
 
В ході навчання буде вперше публічно представлено результати всеукраїнського багатоцентрового обсерваційного дослідження ВЕСНА (Вивчення харчових звичок, споживання напоїв, факторів ризику та стану здоров'я населення України).

 

Навчання відбудеться 9-10 липня в місті Одеса.

 

Остання дата подання заявок на конкурс - 25 червня 2015 року.

 

Учасники модуля матимуть нагоду розширити коло своїх професійних контактів, а також попрактикуватись у тематиці, працюючи з професійними лікарями - 11-й навчальний модуль «Університету журналістської майстерності» проходитиме паралельно з четвертим міжнародним конгресом «Профілактика. Антиейджинг. Україна», яку проводитиме Всеукраїнська асоціація превентивної та антиейджинг медицини.

 

Серед ключових спікерів та експертів - Барна Ольга Миколаївна, д.м.н., професор, зав. кафедрою сімейної медицини Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, президент Асоціації превентивної та антиейджинг медицини; Базилевич Андрій Ярославович, д.м.н., професор, проректор з лікувально-профілактичної роботи Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Очеретенко Валентина Дмитрівна, голова правління спілки громадських організацій «Всеукраїнська асоціація захисту прав пацієнтів «Здоров'я нації».

 

Особливу увагу під час 11-го навчального модуля буде приділено практичним заняттям.

 

До участі у конкурсному відборі запрошуються журналісти, які пишуть про активний спосіб життя, та прагнуть робити це так, щоб читачі чекали на кожний матеріал.

 

Загальна кількість слухачів у групі - 20 осіб. Можлива участь лише одного представника від одного видання.

 

Навчання в «Університеті журналістської майстерності» є безкоштовним. Організатор бере на себе усі витрати з організації навчального модуля, харчування та проживання учасників з інших міст України, аніж місто проведення (наразі це Одеса), а також компенсує учасникам вартість проїзду до місця проведення навчального модуля (Одеса) та у зворотному напрямку.

 

Перелік документів, які необхідно подати на конкурс:

1) Заявка. Всі поля заявки обов'язкові для заповнення.

 

2) Опубліковані роботи (копії опублікованих робіт). Це мають бути матеріали з авторським стилем та характером та обов'язковим висвітленням тематики «здоров'я», «активний спосіб життя» та з прикладами ефективного подання інформації (інфографіка, інтерактив з читачами, інше). Публікації можуть бути як друкованими так і телевізійними, інтернет (веб-сайти) та блогами (соціальні мережі, власні блоги).

 

Завершальним етапом відбору є рішення ради опікунів (в окремих випадках можлива телефонна співбесіда кандидата з представником ради опікунів).

 

До складу ради опікунів входять:

Олексій Погорелов (генеральний директор УАВПП)

Валерій Іванов (президент Академії української преси, професор)

Олеся Жулинська (директор зі зв'язків з громадськістю компанії «Кока-Кола Україна»).

 

Заявки необхідно надсилати на e-mail: organizator@uapp.org або поштою на адресу УАВПП: 04070, м. Київ, вул.Спаська, 31Б, оф.301.

 

Контактна особа з питань участі - Ольга Сергієнко, менеджер із послуг УАВПП. Тел. для довідок: (044) 425-58-21.

 

Заявки від кандидатів приймаються до 25 червня 2015 року, 17:00.

 

Результати конкурсного відбору та список переможців буде оголошено на сайті УАВПП (www.uapp.org) 26 червня 2015 року.

 

Переможцям буде повідомлено про організаційні деталі телефоном та електронною поштою.

 

Мета «Університету журналістської майстерності» - надати доступ до сучасних знань практикуючим журналістам, які шукають можливостей для підвищення свого професійного рівня, бажають покращити та систематизувати знання та досвід, вже набуті у професії. А також познайомити їх з професіоналами медіа ринку, один з одним та навчити сучасним принципам побудови якісних мас-медіа. Проект спрямований на талановитих молодих журналістів, які переважно працюють та мешкають поза межами столиці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду