Любомир Гузар благословив представників ЗМІ (ВІДЕО)

Любомир Гузар благословив представників ЗМІ (ВІДЕО)

6 Червня 2015
2676

Любомир Гузар благословив представників ЗМІ (ВІДЕО)

2676
Любомир Гузар благословив представників ЗМІ (ВІДЕО)
Любомир Гузар благословив представників ЗМІ (ВІДЕО)

Верховний архієпископ, глава Української греко-католицької церкви Любомир Гузар привітав журналістів із професійним святом. Текст звернення опублікувала «Українська правда».

 

«Вважаю, що бути журналістом - це надзвичайно відповідальна справа, яка вимагає певного способу життя і певного способу мислення, а також жертовності заради громади. Тож вітаю саме тих журналістів, які жертвують своїм життям, щоб допомогти нам бути справді добрими громадянами», - зазначив Любомир Гузар.

 

Звернувся він і до аудиторії ЗМІ із побажанням розвивати традицію журналістики, навчитися її належно оцінювати, а також «належно з цього користати для загального добра».

 

«Сьогодні в Україні, коли ми перебуваємо під обстрілом псевдожурналістики, брехливого інформування, відповідальність і правдивість журналіста є одним із перших завдань», - акцентував Верховний архієпископ.

 

 

Завершив Люомир Гузар своє звернення благословенням журналістів: «Зичу вам усього найкращого! Нехай милостивий Господь благословить вас і дає вам розуміння, що ви є слугами народу, які виконують особливе завдання - щоб люди жили і діяли в правді!».

 

Нагадаємо, у кінці 2014 року в Україні було презентовано документальний проект «Любомир» Лесі Харченко та Павла Казанцева.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду