Потребує допомоги журналіст Андрій Охрімович

Потребує допомоги журналіст Андрій Охрімович

30 Квітня 2015
3331

Потребує допомоги журналіст Андрій Охрімович

3331
Потребує допомоги журналіст Андрій Охрімович
Потребує допомоги журналіст Андрій Охрімович

Автор проекту «Машина часу» на 5-му каналі та журналіст «Радіо Свобода» Андрій Охрімович потребує термінової допомоги. Про це повідомляє сайт 5-го каналу.

 

Після важкої хвороби йому потрібна реабілітація. Завдяки підтримці колег і прихільників Андрій Охрімович вже лікувався в Ізраїлі. Проте через стан здоров'я, йому все ще потрібне лікування. Грошей на це катастрофічно не вистачає.

 

Друзі та близькі просять усіх небайдужих допомогти Андрію Охрімовичу. Реквізити для перерахування у відділенні банку або безготівково:

«Приватбанк», номер рахунку 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570 

Номер картки «Приватбанку» - 5168755369791138

Отримувач: Глібчук Уляна Мирославівна (дружина).

 

Андрій Охрімович - відомий український журналіст, працівник низки друкованих та телевізійних ЗМІ, творець декількох культурологічних, літературних та історичних проектів, поет (автор збірки «Замкнутий простір», 1993). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3331
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду