До 25 березня – реєстрація на конференцію НАМ «Нові медіа – нові можливості»

До 25 березня – реєстрація на конференцію НАМ «Нові медіа – нові можливості»

25 Березня 2015
2688
25 Березня 2015
14:26

До 25 березня – реєстрація на конференцію НАМ «Нові медіа – нові можливості»

2688
До 25 березня – реєстрація на конференцію НАМ «Нові медіа – нові можливості»
До 25 березня – реєстрація на конференцію НАМ «Нові медіа – нові можливості»

27 березня у Києві відбудеться VI Міжнародна конференція «Нові медіа - нові можливості», організована Незалежною асоціацією телерадіомовників (НАМ).

 

Конференція традиційно  поділена на три контентні секції - «Медіа аудиторія», «Медіа бізнес» та «Медіа журналістика». Ключовим спікером заходу стане Гжегош Пєхота, директор інноваційної лабораторії Gazeta Wyborcza (Варшава, Польща), міжнародний член правління Міжнародної асоціації новинних медіа (INMA, Даллас, США).  «У пошуках втраченого ковчега: де є гроші в бізнесі нових медіа?», - у межах цієї теми Гжегош Пєхота розповість про досвід монетизації онлайн контенту Gazeta Wyborcza та зробить огляд успішних кейсів цифрових медіа у світі.

 

У секції  «Медіа аудиторія» представники соціологічних компаній нададуть інформацію про основні тенденції споживання контенту в Інтернеті, розширення ринку смартфонів в Україні та розкажуть про кросплатформенність мовлення на прикладі друкованих видань.

 

 

У секції «Медіа бізнес» Роман Скрипін розповість про краудсорсинговий досвід «Громадського ТБ». Іван Дубінський із компанії Inmind Opinion Media презентуватиме дослідження рекламного інтернет-ринку в Україні.  Про SMM у контексті нових медіа розкаже Микола Маклуха, керівник відділу онлайн-комунікацій ГО «Ціна держави». 

 

У секції «Медіа журналістика»  про стрім-журналістику як новітній метод мовлення розповість Богдан Кутєпов, журналіст «Громадського ТБ».  Ірина Чулівська із Інституту масової інформації надасть інформацію про інтернет-безпеку для журналістів онлайн-платформ.  Із креативними формами подання даних в інтернет-виданнях ознайомить Олександр Акименко, засновник проекту platfor.ma. Як інтернет може стати джерелом інформації для журналістських розслідувань, розповідатиме Михайло Кольцов, фахівець із роботи з даними та з цифрової безпеки, учасник проекту Stopfake.

 

Конференція відбудеться в межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Інформаційні партнери - інтернет-видання «Детектор медіа», «Медіабізнес», Громадське радіо, Sostav. Телевізійний партнер - канал NewsOne.

 

Ознайомитися із детальною програмою можна тут.  

 

Реєстрація відбувається за посиланням до 25 березня (до 18.00).

 

Для компаній- членів асоціації участь безкоштовна (до 3 осіб). Для одного представника регіональних медіа, що не є членами асоціації  - участь безкоштовна  (для 2 та більше осіб вартість становить 650 грн з особи). Для національних медіа, що не є членами асоціації, - 650 грн з особи. Для представників компаній, що не працюють у сфері медіа, участь становить 1300 грн. Участь у конференції можна оплатити готівкою в день заходу під час реєстрації.



З питань участі та акредитації журналістів треба звертатися до Христини Дрогомирецької, тел.+380 67 657 95 15,  project@nam.com.ua.

 

«Детектор медіа»    

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду