26 березня – круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти»

24 Березня 2015
2673
24 Березня 2015
14:15

26 березня – круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти»

2673
26 березня – круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти»

26 березня о 14:00 відбудеться круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти». Захід пройде за адресою: готель «Київ», вул. Грушевського, 26/1, зала «Кришталева», 2-й поверх.

 

Мета круглого столу - обговорити стан та проблеми журналістських антикорупційних розслідувань, проблеми захисту викривачів в Україні, а також потенціал застосування новітніх інформаційних технологій в посиленні антикорупційних розслідувань.

 

Також під час заходу буде презентовано новий антикорупційний інструмент «Хабардокс» (www.XabarDocs.org), що покликаний захистити викривачів корупції і посилити можливості журналістів та активістів у проведенні антикорупційних розслідувань.

 

У заході візьмуть участь народні депутати, журналісти, експерти та громадські діячі, які займаються антикорупційними питаннями.

 

Захід проводиться в рамках проекту «Створення електронної антикорупційної платформи в Україні для посилення спроможності журналістських розслідувань» за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії. Цей проект спрямовано на дослідження проблем антикорупційної журналістської діяльності та створенні корисного додатку для журналістів, які займаються дослідженням корупції.

 

УІПП - незалежний аналітичний центр, місія якого -- підвищення якості державного врядування та зміцнення громадянського суспільства через проведення незалежних досліджень, поширення знань та організацію суспільного діалогу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду