detector.media
24.03.2015 14:15
26 березня – круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти»

26 березня о 14:00 відбудеться круглий стіл «Цифровий коктейль у боротьбі з корупцією: розслідування + новітні інструменти». Захід пройде за адресою: готель «Київ», вул. Грушевського, 26/1, зала «Кришталева», 2-й поверх.

 

Мета круглого столу - обговорити стан та проблеми журналістських антикорупційних розслідувань, проблеми захисту викривачів в Україні, а також потенціал застосування новітніх інформаційних технологій в посиленні антикорупційних розслідувань.

 

Також під час заходу буде презентовано новий антикорупційний інструмент «Хабардокс» (www.XabarDocs.org), що покликаний захистити викривачів корупції і посилити можливості журналістів та активістів у проведенні антикорупційних розслідувань.

 

У заході візьмуть участь народні депутати, журналісти, експерти та громадські діячі, які займаються антикорупційними питаннями.

 

Захід проводиться в рамках проекту «Створення електронної антикорупційної платформи в Україні для посилення спроможності журналістських розслідувань» за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії. Цей проект спрямовано на дослідження проблем антикорупційної журналістської діяльності та створенні корисного додатку для журналістів, які займаються дослідженням корупції.

 

УІПП - незалежний аналітичний центр, місія якого -- підвищення якості державного врядування та зміцнення громадянського суспільства через проведення незалежних досліджень, поширення знань та організацію суспільного діалогу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY