Під час зйомки похорону Віктора Януковича-молодшого затримували журналіста РЕН ТВ

Під час зйомки похорону Віктора Януковича-молодшого затримували журналіста РЕН ТВ

24 Березня 2015
15913
24 Березня 2015
09:17

Під час зйомки похорону Віктора Януковича-молодшого затримували журналіста РЕН ТВ

15913
Під час зйомки похорону Віктора Януковича-молодшого затримували журналіста РЕН ТВ
Під час зйомки похорону Віктора Януковича-молодшого затримували журналіста РЕН ТВ

23 березня кореспондента  російського телеканалу РЕН ТВ, трансляція якого заборонена в Україні, затримали на похороні сина Віктора Януковича у Севастополі (Крим). Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

 

На час похорону спецслужби посилили режим охорони: кореспондента РЕН ТВ затримали і не відпускали доти, поки церемонія не закінчилася. При цьому російській журналіст все ж таки зміг зробити відео «під контролем міцних чоловіків».

 

Телеканал також повідомляє, що на похоронах був присутній колишній президент України Віктор Янукович. Навколо могили друзі та рідні загиблого поклали рівно тринадцять вінків. Прощальна процедура проходила під охороною. Джипи і автомобілі з представницькими номерами під'їжджали до кладовища в Севастополі, але на цвинтар дозволялося пройти тільки тим, хто був у списках у міцних чоловіків, які дивилися за безпекою на похоронах. Могила поки залишається безіменною.

 

Як повідомляв РЕН ТВ, борт з тілом Віктора Януковича-молодшого, який змінив недавно прізвище у Росії на Давидов, перевезли в понеділок до Севастополя на чартерному літаку з Іркутська (Росія) спочатку до Уфи (Росія), а потім - до Сімферополя (Крим).

 

За повідомленням ІА «Крым Медиа», Віктора Януковича-молодшого поховали,  за твердженням очевидців, 23 березня в Севастополі на братському кладовищі часів Кримської війни, розташованому у північній частині міста.

 

Церемонія відспівування проходила в пірамідальному храмі Святого Миколая, розташованому на кладовищі, в режимі суворої секретності. До 17.30 на кладовище нікого не пропускали - територія була оточена людьми в штатському і камуфляжі. Біля кладовища були припарковані автомобілі, в основному з донецькими і київськими номерами. За словами очевидців, на територію завозили продукти, імовірно, для проведення поминальних заходів.

 

Як передавав кореспондент агентства з місця подій, в церковному секторі кладовища з'явилося свіже поховання з дерев'яним хрестом без вказівки імені покійного.

 

Нагадаємо, керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов в інтерв'ю ВВС повідомив, що 20 березня на Байкалі загинув Віктор Давидов. Дані про інцидент на Байкалі поширило Головне управління МНС в Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.  Пізніше народний депутат Нестор Шуфрич на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Віктор Янукович-молодший загинув. «Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля», - зазначив пан Шуфрич.

 

«Детектор медіа»

Фото - ІА «Крым Медиа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду