24 березня - засідання колегії Держкомтелерадіо

24 березня - засідання колегії Держкомтелерадіо

20 Березня 2015
3277
20 Березня 2015
16:10

24 березня - засідання колегії Держкомтелерадіо

3277
24 березня - засідання колегії Держкомтелерадіо
24 березня - засідання колегії Держкомтелерадіо

24 березня о 10.00 в приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (Київ, Хрещатик, 26, 2 поверх) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо. На порядку денному - розгляд наступних питань:

 

1. Про стан інформаційного простору Дніпропетровської області. Доповідач: Сергій Северин  - директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Співдоповідач: Валентин Чанглі - генеральний директор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії.

 

2. Про стан виконання Держкомтелерадіо законів України, актів Президента України, постанов, розпоряджень і доручень Кабінету Міністрів України, розгляду запитів і звернень народних депутатів, звернень громадян. Доповідач: Богдан Червак - перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

 

3. Про стан виконання Держкомтелерадіо рішень Міжвідомчої комісії з питань сприяння розвитку вітчизняного книговидання і книгорозповсюдження.  Доповідач: Олексій Кононенко - директор департаменту видавничої справи і преси

 

4. Про стан виконання прикладних розробок у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансової підтримки розвитку наукової інфраструктури у 2014 році.  Доповідач: Олексій Кононенко - директор департаменту видавничої справи і преси

 

5. Про внесення змін та доповнень до переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік. Доповідач: Олексій Кононенко - директор департаменту видавничої справи і преси

 

6. Різне. Про нагородження працівників інформаційної сфери України. Доповідач: Богдан Червак - перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

 

Акредитація ЗМІ за телефоном: 278-83-52,  Е-mail: pr@comin.gov.ua

 

Прес-служба Держкомтелерадіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3277
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду