Харківську ТРК «Фора» оштрафували за нерозкриття інформації про емітента

Харківську ТРК «Фора» оштрафували за нерозкриття інформації про емітента

12 Березня 2015
3307
12 Березня 2015
19:09

Харківську ТРК «Фора» оштрафували за нерозкриття інформації про емітента

3307
Харківську ТРК «Фора» оштрафували за нерозкриття інформації про емітента
Харківську ТРК «Фора» оштрафували за нерозкриття інформації про емітента

5 березня Харківський окружний адміністративний суд зобов'язав ПрАТ «Телевізійна і радіомовна компанія "Фора"» сплатити штраф у розмірі 69,7 тис.грн. на користь держави. Про це повідомляє видання SQ з посиланням на Східне теруправління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР).

 

«Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 5 березня 2015 задоволено позов заступника прокурора Дзержинського району Харкова в інтересах держави в особі ВТУ НКЦПФР до ПрАТ "Телевізійна і радіомовна компанія "Фора" про стягнення штрафу в розмірі 69 тис. 700 грн. за нерозкриття регулярної річної інформації про емітента за 2013, вчинене повторно протягом року, за невиконання припису і за неподання інформації у НКЦПФР», - сказано в повідомленні.

 

Довідково. Емітент цінних паперів - особа (юридична особа, фізична особа, держава, орган місцевого самоврядування), яка від свого імені випускає цінні папери і зобов'язується виконувати обов'язки, що випливають з умов їх випуску. Скориставшись правом емісії (надається на певних умовах), емітент бере на себе зобов'язання по наданню прав, закріплених випущеними цінними паперами, їх власникам. У числі цінних паперів, що випускаються по емісії: дорожні чеки, акції, облігації, кредитні картки.

 

Нагадаємо, Комітет Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ) заявляє, що конфлікт, який відбувається навколо телеканалу «112 Україна» виявив низку важливих проблем, які потребують свого вирішення. НМПУ вважає, що депутати Верховної Ради мусять відгукнутися на вимоги часу і ухвалити відповідний закон щодо прозорості медіавласності, про що мова йде вже роками.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду