До 6 березня – реєстрація на участь у журналістській програмі «Схід і Захід разом – простір діалогу»

18 Лютого 2015
3497

До 6 березня – реєстрація на участь у журналістській програмі «Схід і Захід разом – простір діалогу»

3497
До 6 березня – реєстрація на участь у журналістській програмі «Схід і Захід разом – простір діалогу»

Фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), Товариство Лева (Львів), Вінницька молодіжна громадська організація «Наше Поділля», Лабораторія соціальних комунікацій (Одеса) та Вінницька обласна громадська організація «Вінницький прес-клуб» оголошують конкурс на участь у одному з чотирьох навчальних візитів, які відбудуться у березні-квітні в містах Львів, Вінниця, Одеса та Херсон.

 

Візити проходять в рамках проекту «Схід і Захід разом - простір діалогу», який реалізується за підтримки Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії, співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

 

До участі у конкурсі запрошуються журналісти локальних (районних) і регіональних ЗМІ (друкованих видань, телебачення, радіо, онлайн-медіа) з Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Вінницької, Волинської та Запорізької областей.

 

Метою візитів є налагодження зв'язків між локальними (районними) ЗМІ різних регіонів України, сприяння дискусії на тему професійних стандартів у медіа-середовищі, розвиток знань про ситуацію та виклики в інших регіонах України та сприяння розумінню процесів, які там проходять.

 

Тривалість кожного навчального візиту - 5 днів.

 

Навчальні візити відбуватимуться у форматі коротких (1,5 - 2,5 годинних) зустрічей з представниками місцевих редакцій, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та органів державної влади. Учасники зможуть ознайомитися з досвідом організацій, взяти участь у організованих ними подіях, а також у круглому столі з представниками локальних ЗМІ, присвяченому темі саморегуляції медіа-середовища (етичним та юридичним аспектам праці ЗМІ тощо). Журналісти, які візьмуть участь у візитах, отримають також можливість участі у подальших компонентах проекту, зокрема у тематичних тренінгах та конкурсі на стажування та обладнання для своїх редакцій.

 

У візитах у Львові та Вінниці можуть взяти участь журналісти, які працюють у редакціях в Харківській, Херсонській, Дніпропетровській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях.

 

У візитах в Одесі та Херсоні можуть взяти участь журналісти, які працюють у редакціях у Хмельницькій, Чернігівській, Чернівецькій, Львівській, Тернопільській, Вінницькій та Волинській областях.

 

Для участі в конкурсі на участь в навчальному візиті, просимо заповнити одну з анкет:

- онлайн-анкета на участь в навчальному візиті в Вінниці (16 - 20 березня);

- онлайн анкета на участь в навчальному візиті в Херсоні (31 березня - 4 квітня);

-онлайн-анкета на участь в навчальному візиті в Одесі (20 - 24 квітня);

-онлайн-анкета на участь в навчальному візиті у Львові (20 - 24 квітня).

 

Термін подання заявок - до 6-го березня.

 

Участь у навчальному візиті (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. Усі учасники конкурсу будуть поінформовані про результати відбору.

 

За додатковою інформацією треба звертатись до Ігоря Добка, тел. +380676739579, мейл: ihoras@yahoo.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду