12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту

12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту

9 Лютого 2015
4108

12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту

4108
12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту
12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту

12 лютого відбудеться майстер-клас програми Skll Bill Pro освітнього проекту «Film.ua Факультет» на тему «Правовий супровід виробництва теле- та кінопродукту. Завдання юридичного департаменту продакшна. Законодавче регулювання».

 

Під час майстер-класу будуть розглянуті наступні питання:

 

1. Організація роботи юридичної служби на кіностудії. Про що потрібно дбати керівникам.

2. Юридичне оформлення виробництва кінотеатрального і телевізійного контенту. Оформлення відносин з учасниками виробничого процесу (трудові відносини, цивільно-правові відносини). Укладання договорів з дітьми. Проведення зйомок у громадських місцях, отримання дозволів.

3. Юридичне оформлення купівлі сценаріїв, музичних творів, фотографій, футажів.

4. Особливості виробництва телевізійних проектів (серіали, програми) і кінотеатральних проектів. Особливості провадження проектів у копродакшні з українськими та іноземними партнерами.

5. Юридичне оформлення дистрибуції контенту. Типологія прав. Монетизація прав. Взаємини з партнерами.

6. Законодавче регулювання галузі.

 

Експерти майстер-класу - Євгенія Дербал, юридичний радник Film.ua Group, та Ігор Бондаренко, керівник юридичного департаменту Film.ua Group.

 

Майстер-клас відбудеться з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Реєстрація обов'язкова. Вартість одноразового відвідування майстер-класу Skill Bill Pro становить 150 грн. Детальніше з умовами купівлі абонементів можна ознайомитися тут.

 

Довідки про експертів:

 

Євгенія Дербал

 

Протягом більш ніж семи років Євгенія Дербал формувала і керувала податковою практикою в адвокатській конторі «Коннов і Созановський». Крім консультування клієнтів з податкових питань, Євгенія займалася податковим плануванням, супроводом податкових спорів, угодами в сфері M & A, корпоративними реструктуризаціями та медіаправом. Наразі Євгенія Дербал є партнером адвокатської контори «Коннов і Созановський».

 

Накопичений в адвокатській конторі досвід роботи максимально реалізовується Євгенією після переходу в 2011 році на роботу в групу компаній Film.ua. Основним завданням Євгенії є координація всіх юридичних питань групи, супровід копродакшн-проектів, робота з інвесторами.

 

Євгенія Дербал є членом Асоціації правників України та Асоціації адвокатів України, а також членом Міжнародної податкової асоціації (IFA) і Мережевої асоціації Tax Planet.

 

Ігор Бондаренко

 

Протягом 9 років Ігор керує юридичними департаментами підрозділів Film.ua Television, Film.ua Production та інших виробничих структур Film.ua Group, здійснюючи повний юридичний супровід господарської та комерційної діяльності компанії. Спеціалізацією Ігоря є робота із захисту авторських прав на аудіовізуальні твори та повний юридичний супровід процесу створення аудіовізуальних творів, як самою компанією, так і в умовах міжнародної копродукції. Також Ігор має унікальний досвід в області супроводу дистрибуторської діяльності компанії Film.ua Distribution.

 

Ігор є випускником факультету післядипломної освіти Одеської національної юридичної академії за спеціальністю «цивільне право».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4108
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду