detector.media
09.02.2015 17:40
12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту
12 лютого – майстер-клас із правового супроводу виробництва теле- та кінопродукту

12 лютого відбудеться майстер-клас програми Skll Bill Pro освітнього проекту «Film.ua Факультет» на тему «Правовий супровід виробництва теле- та кінопродукту. Завдання юридичного департаменту продакшна. Законодавче регулювання».

 

Під час майстер-класу будуть розглянуті наступні питання:

 

1. Організація роботи юридичної служби на кіностудії. Про що потрібно дбати керівникам.

2. Юридичне оформлення виробництва кінотеатрального і телевізійного контенту. Оформлення відносин з учасниками виробничого процесу (трудові відносини, цивільно-правові відносини). Укладання договорів з дітьми. Проведення зйомок у громадських місцях, отримання дозволів.

3. Юридичне оформлення купівлі сценаріїв, музичних творів, фотографій, футажів.

4. Особливості виробництва телевізійних проектів (серіали, програми) і кінотеатральних проектів. Особливості провадження проектів у копродакшні з українськими та іноземними партнерами.

5. Юридичне оформлення дистрибуції контенту. Типологія прав. Монетизація прав. Взаємини з партнерами.

6. Законодавче регулювання галузі.

 

Експерти майстер-класу - Євгенія Дербал, юридичний радник Film.ua Group, та Ігор Бондаренко, керівник юридичного департаменту Film.ua Group.

 

Майстер-клас відбудеться з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Реєстрація обов'язкова. Вартість одноразового відвідування майстер-класу Skill Bill Pro становить 150 грн. Детальніше з умовами купівлі абонементів можна ознайомитися тут.

 

Довідки про експертів:

 

Євгенія Дербал

 

Протягом більш ніж семи років Євгенія Дербал формувала і керувала податковою практикою в адвокатській конторі «Коннов і Созановський». Крім консультування клієнтів з податкових питань, Євгенія займалася податковим плануванням, супроводом податкових спорів, угодами в сфері M & A, корпоративними реструктуризаціями та медіаправом. Наразі Євгенія Дербал є партнером адвокатської контори «Коннов і Созановський».

 

Накопичений в адвокатській конторі досвід роботи максимально реалізовується Євгенією після переходу в 2011 році на роботу в групу компаній Film.ua. Основним завданням Євгенії є координація всіх юридичних питань групи, супровід копродакшн-проектів, робота з інвесторами.

 

Євгенія Дербал є членом Асоціації правників України та Асоціації адвокатів України, а також членом Міжнародної податкової асоціації (IFA) і Мережевої асоціації Tax Planet.

 

Ігор Бондаренко

 

Протягом 9 років Ігор керує юридичними департаментами підрозділів Film.ua Television, Film.ua Production та інших виробничих структур Film.ua Group, здійснюючи повний юридичний супровід господарської та комерційної діяльності компанії. Спеціалізацією Ігоря є робота із захисту авторських прав на аудіовізуальні твори та повний юридичний супровід процесу створення аудіовізуальних творів, як самою компанією, так і в умовах міжнародної копродукції. Також Ігор має унікальний досвід в області супроводу дистрибуторської діяльності компанії Film.ua Distribution.

 

Ігор є випускником факультету післядипломної освіти Одеської національної юридичної академії за спеціальністю «цивільне право».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY