Черкаський спортивний журналіст Олег Кукса потребує допомоги

Черкаський спортивний журналіст Олег Кукса потребує допомоги

27 Січня 2015
2727

Черкаський спортивний журналіст Олег Кукса потребує допомоги

2727
Черкаський спортивний журналіст Олег Кукса потребує допомоги
Черкаський спортивний журналіст Олег Кукса потребує допомоги

Журналіст ТРК «Вікка» та видання «Молодь Черкащини» з міста Черкаси Олег Кукса вже другий тиждень бореться за своє життя у нейровідділенні міської лікарні №3 і потребує кошти на лікування. Про це повідомляє видання «Черкаський спорт».

 

«Він висвітлив сотні змагань та написав тисячі спортивних матеріалів. Все - аби допомогти у розвитку черкаського спорту, та сьогодні він сам вкрай потребує допомоги», - пише видання.

 

У Олега Кукси стався інсульт і паралізована частина тіла. Утім прогнози лікарів стримано оптимістичні, зазначає віидання, і журналіст має всі шанси стати на ноги. Для цього потрібне коштовне лікування і без допомоги черкащан побороти тяжку недугу не вдасться. Родина Олега Кукси просить долучитися до збору коштів на лікування всіх небайдужих!

 

Видання повідомляє, що номера рахунків вірні. Картку оформилили нещодавно і не встигли активувати,  тому, як пояснили працівники банку, направити кошти можна, але лише через касу. 

 

Для підприємств:

 

Одержувач: «ПриватБанк»

Номер рахунку: 2924 4825 5091 00

МФО: 305299

ЄДПОУ: 14360570

 

Для приватних осіб:

 

Призначення платежу:

фінансова допомога Зуєнко Валентині Іванівні (мама Олега Кукси)

Номер картки: 5168 7572 8870 6243

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2727
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду