Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)

Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)

26 Січня 2015
5242

Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)

5242
Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)
Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)

Заступник генерального директора з інформаційної політики кримськотатарського телеканалу ATR Ліля Буджурова звернулася в прямому ефірі до телеглядачів. Вона засудила дії місцевої влади, з дозволу якої 26 січня на телеканалі збройні силовики проводять обшук, повідомляють «Крим.Реалії».

 

«Як ви будете дивитися в обличчя кримським татарам? Це виконання указу про реабілітованих громадян? Так ви виконуєте указ президента Росії?»,  - сказала вона в ефірі.

 

«Поки ми маємо можливість виходить в ефір, я хочу сказати, що повноцінних новин ви сьогодні не побачите. Я сподіваюся, що все закінчиться сьогодні. Я сподіваюся, влада усвідомлює те, що вона робить і який удар вона робить і по народу, і по своїй репутації як федеральна влада»,  - додала пані Буджурова.

 

На даний момент ефір телеканалу працює з перериваннями на екстрені новини та заяви.

 

«Стежте за нашими ефірами, поки ми ще працюємо», - звернулася до телеглядачів пані Буджурова.

 

 

Нагадаємо, зранку 26 січня в Сімферополі озброєні силовики, у тому числі ОМОН, оточили будівлю кримськотатарського телеканалу ATR та організували обшук. «Мета "візиту" - вилучити всю інформацію про торішній (26 лютого) мітинг під стінами кримського парламенту. У нас вилучають сервер. У кожному кабінеті обшук», - повідомила у Facebook Ліля Буджурова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5242
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
.......
3349 дн. тому
довыёбывались ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду