detector.media
26.01.2015 12:42
Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)
Буджурова про обшук на ATR: це удар по кримських татарах (ВІДЕО)

Заступник генерального директора з інформаційної політики кримськотатарського телеканалу ATR Ліля Буджурова звернулася в прямому ефірі до телеглядачів. Вона засудила дії місцевої влади, з дозволу якої 26 січня на телеканалі збройні силовики проводять обшук, повідомляють «Крим.Реалії».

 

«Як ви будете дивитися в обличчя кримським татарам? Це виконання указу про реабілітованих громадян? Так ви виконуєте указ президента Росії?»,  - сказала вона в ефірі.

 

«Поки ми маємо можливість виходить в ефір, я хочу сказати, що повноцінних новин ви сьогодні не побачите. Я сподіваюся, що все закінчиться сьогодні. Я сподіваюся, влада усвідомлює те, що вона робить і який удар вона робить і по народу, і по своїй репутації як федеральна влада»,  - додала пані Буджурова.

 

На даний момент ефір телеканалу працює з перериваннями на екстрені новини та заяви.

 

«Стежте за нашими ефірами, поки ми ще працюємо», - звернулася до телеглядачів пані Буджурова.

 

 

Нагадаємо, зранку 26 січня в Сімферополі озброєні силовики, у тому числі ОМОН, оточили будівлю кримськотатарського телеканалу ATR та організували обшук. «Мета "візиту" - вилучити всю інформацію про торішній (26 лютого) мітинг під стінами кримського парламенту. У нас вилучають сервер. У кожному кабінеті обшук», - повідомила у Facebook Ліля Буджурова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY