ТРК «Ритм» зібрала кошти на потреби військового шпиталю у Рівному

ТРК «Ритм» зібрала кошти на потреби військового шпиталю у Рівному

23 Січня 2015
3900

ТРК «Ритм» зібрала кошти на потреби військового шпиталю у Рівному

3900
ТРК «Ритм» зібрала кошти на потреби військового шпиталю у Рівному
ТРК «Ритм» зібрала кошти на потреби військового шпиталю у Рівному

Під час зйомок благодійного новорічного аукціону «Благодійні серця» колектив рівненської ТРК «Ритм» зібрав для Рівненського військового шпиталю 30 600 гривень. Про це «Детектор медіа» повідомила редакція ТРК.

 

Проект поєднав у собі елементи новорічного вогника і благодійного аукціону. Долучитися до нього змогли усі гості. Програма вийшла в ефір ТРК «Ритм» у новорічну ніч.

 

Директор «Ритму» Сергій Паладійчук розповів, що спершу телекомпанія хотіла просто відмовитися від новорічного корпоративну, переказавши гроші на потреби  АТО. Однак згодом вирішили спробувати зібрати більше коштів.

 

«Колектив нашої телекомпанії - молодий, амбітний і творчий, поставив перед собою мету: зібрати більше коштів і переконатися в тому, що вони будуть використані за прямим призначенням, реалізувати свої творчі задумки і здобути новий професійний досвід», - зазначив він.

 

На зйомках «Благодійних сердець» був присутній і Олексій Кльонов - начальник Рівненського військового госпіталю, де проходять лікування бійці, поранені на Донбасі. За попередньою домовленістю на зібрані кошти придбають обладнання, якого вистачить на тривалий період, наприклад, стерилізаційні шафи.

 

«Колектив телекомпанії «Ритм» й надалі ініціюватиме й долучатиметься до різного роду благодійних акцій та заходів», - повідомили в редакції.

 

Нагадаємо, працівники Рівненської обласної телерадіокомпанії, відмовившись від новорічного корпоративу, зібрали понад 7,5 тисяч гривень для учасників АТО.  У грудні колектив Полтавської ОДТРК «Лтава» зібрав гроші на генератор для воїнів АТО.  Харківська ОДТРК також висвітлює благодійні акції зі збору речей для воїнів, співробітники телекомпанії неодноразово передавали гуманітарні вантажі воїнам на сході України. Львівська радіостанція «Львівська хвиля» у серпні проводила у своєму ефірі флеш-моб зі збору грошей на підтримку військових.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду