З полону «ДНР» звільнили журналіста «Дорожнього контролю»

З полону «ДНР» звільнили журналіста «Дорожнього контролю»

24 Грудня 2014
4416

З полону «ДНР» звільнили журналіста «Дорожнього контролю»

4416
З полону «ДНР» звільнили журналіста «Дорожнього контролю»
З полону «ДНР» звільнили журналіста «Дорожнього контролю»

Стало відомо ім'я журналіста, про звільнення якого 20 грудня з полону «ДНР» повідомив Центр сприяння звільненню заручників СБУ. Як «Детектор медіа» заявили у прес-службі Служби безпеки України, це журналіст «Дорожнього контролю». Наразі редакція видання просить не розголошувати його ім'я у ЗМІ з міркувань безпеки.

 

Як писала «Детектор медіа», 20 грудня з полону бойовиків у Донецьку було звільнено українського журналіста. Про це 24 грудня повідомив перемовник Центру сприяння звільненню заручників СБУ Юрій Тандіт.

 

За його словами, журналіст три місяці утримувався бойовиками в захопленій ними будівлі Донецької СБУ, потім був переведений під домашній арешт. «Він, дружина і двоє дітей рухаються в Київ», - повідомив представник СБУ.

 

Нагадаємо, головний редактор луганського інтернет-видання «Політика 2.0» Сергій Сакадинський більше 130 днів перебуває в полоні «ЛНР», а харківський фрілансер, журналіст часопису «Український простір» з Харкова Роман Черемський - більше 120 днів у полоні «ЛНР». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду