Радіо із Чикаго шукає волонтерів у регіонах України

Радіо із Чикаго шукає волонтерів у регіонах України

21 Грудня 2014
11416

Радіо із Чикаго шукає волонтерів у регіонах України

11416
Радіо із Чикаго шукає волонтерів у регіонах України
Радіо із Чикаго шукає волонтерів у регіонах України

Компанія Mediator Inc. шукає волонтерів для нового українського радіо у Чикаго - Uкie Drive. Про це йдеться в оголошенні компанії.

 

Насамперед зацікавлені у співпраці з людьми із регіонів України. Тих, кого зацікавить ця пропозиція, просять надіслати короткий життєпис (3-5 речень), фото й номер телефону на адресу info@chasipodii.net.

 

Радіостанція Uкie Drive мовить цілодобово щодня на 1240AM та в інтернеті. Позиціонується як медіа для розвитку усіх напрямків суспільного та політичного життя українців у США та канал комунікації з Україною.

 

Мета Uкie Drive - забезпечення незалежної й достовірної інформації про Україну, інформування про суспільне життя і політику США українських і російських громад; сприяння українському бізнесу в США.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11416
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
3432 дн. тому
Також на форумі цього сайту в темі українське закордонне ТРМ можна прочитати про інші закордонні радіостанції, які мають україномовні програми, там міститься і графік виходу в ефір.
//
3432 дн. тому
Виправте будь ласка: Uкie Drive мовить цілодобово в інтернеті, щодня на 1240AM по буднях з 10-ої до 11-ої по Чикаго, 18-та-19-та за києвом,, субота 18-19 за Чикаго, в ніч на неділю 02-03 за києвом та Неділю 14-16 за Чикаго, 22-00 за Києвом. Джерело: сайт радіостанції, жаль, що Ви не перевіряєте інформацію. Якщо бажаєте можете в довідку дописати, що в Чикаго також мовить ще одна годинна радіостанція незалежне радіо з 07-08 по Чикаго - 15-16 за Києвом на 750 am, послухати ці станції можна в розділі on-line радіостанції сайту ефірне телебачення та радіомовлення в Україні: ukrtvr.org.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду