До 13 грудня – реєстрація на семінар-практикум у Вінниці з висвітлення проблем вимушеного переселення

12 Грудня 2014
3360

До 13 грудня – реєстрація на семінар-практикум у Вінниці з висвітлення проблем вимушеного переселення

3360
До 13 грудня – реєстрація на семінар-практикум у Вінниці з висвітлення проблем вимушеного переселення

Напружена ситуація в Донецькій, Луганській областях, а також у Криму призвела до різкого зростання по всіх регіонах України кількості внутрішньо переміщених осіб (ВПО). В той же час перед ЗМІ постає соціально відповідальне завдання, яке полягає в об'єктивному висвітленні даної тематики.

 

Саме тому 16-18 грудня громадська ініціатива «КримSOS» при підтримці УВКБ ООН і Канадського фонду місцевих ініціатив в Україні проводиname="_GoBack1">ть у Вінниці семінар-практикум для ЗМІ з питань вимушеного переселення.

 

16-17 грудня відбудеться семінар, спрямований на знайомство з особливостями роботи ЗМІ при висвітленні тем внутрішнього переселення і на здобуття практичних навичок з підготовки якісного матеріалу. Спікерами заходу виступлять експерти громадських і міжнародних організацій, а також медіа-експерти.

 

18 грудня учасники семінару будуть запрошені в якості журналістів на Круглий стіл із встановлення діалогу між приймаючою стороною і переселенцями у Вінниці. Під час заходу представники ЗМІ матимуть можливість познайомитися з переселенцями з Криму і сходу, налагодити співпрацю з місцевими органами в цій сфері і спробувати застосувати на практиці нові знання.

 

Дата: 16-18 грудня 2014.

 

Місце: Вінницький прес-клуб, м. Вінниця, вул. Соборна, 68.

 

Тренери та експерти:

 

Павло Новіков - журналіст, медіа-експерт. Понад 15 років досвіду в медіа-тренінгах, колишній головний режисер Нового каналу (2006-2011), кореспондент ВВС, автор багатьох соціальних проектів.

 

Дмитро Плечко - старший радник з правових питань Регіонального представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні; учасник робочої групи з розробки закону про захист прав внутрішньо переміщених осіб.

 

Присутність інших гостей заходу наразі уточнюється.

 

Для того, щоб узяти участь у семінарі, необхідно до 13 грудня заповнити заявку або зателефонувати організаторам за тел.: +380506040730, контактная особа - Євгенія Андреюк.

 

Організаційними партнерами заходів є Вінницький прес-клуб та Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело Надії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду