5 грудня - акредитація на прес-тур на звільнені території Донецької області

5 Грудня 2014
4250

5 грудня - акредитація на прес-тур на звільнені території Донецької області

4250
5 грудня - акредитація на прес-тур на звільнені території Донецької області

За ініціативи громадської організації «Донецький прес-клуб» в рамках ініціативи «Розмаїття українського Донбасу. Схід та Захід разом» 11-12 грудня відбудеться прес-тур на звільненні території Донецької області.

 

Заявки приймаються щодо участі у заході до 15.00 5 грудня (п'ятниця), кількість місць обмежена.

 

Виїзд з Івано-Франківська 9-го грудня. Перебування на Донеччині протягом двох днів - 11 та 12 грудня. Проїзд та перебування за рахунок прес-клубу.

 

Ініціатори пропонують на власні очі побачити роботу волонтерів у прифронтовому шпиталі в Артемівську (буде можливість також поспілкуватися із бійцями батальйону «Прикарпаття» та відвідати один із блокпостів), побачити виставки писанкарства та народної творчості місцевих майстринь, побувати у музеї історії українського села у Олександро-Калинове, дізнатися про ту роботу, що проводить УГКЦ для військових, відвідати сиротинець, в якому знаходиться чимало дітей переселенців, якими опікується церква.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду