Міліція у Чернівцях запевняє, що шукає невідомих, які двічі пограбували газету «Час»

Міліція у Чернівцях запевняє, що шукає невідомих, які двічі пограбували газету «Час»

4 Грудня 2014
3192

Міліція у Чернівцях запевняє, що шукає невідомих, які двічі пограбували газету «Час»

3192
Міліція у Чернівцях запевняє, що шукає невідомих, які двічі пограбували газету «Час»
Міліція у Чернівцях запевняє, що шукає невідомих, які двічі пограбували газету «Час»

Начальник УМВС в Чернівецькій області Валерій Зінченко заявив, що співробітники міліції докладають усіх зусиль для пошуку невідомих, що двічі проникли до редакції місцевої газети «Час»і  здійснили крадіжку майна. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на заяву пана Зінченка на прес-конференції 3 грудня.

 

«Слід зазначити, що у зв'язку із складною економічною ситуацією у державі, почастішали випадки скоєння крадіжок. Працівники УМВС України в Чернівецькій області докладають усіх зусиль, аби знайти зловмисників та змусити їх відповідати за свої дії перед законом. Це стосується і тих осіб, котрі зухвало двічі обікрали редакцію газети «Час». Можливо, це певний виклик для міліції. Тому я наголошую, ми зробимо все можливе, аби знайти винних, та притягнемо їх до відповідальності», - заявив Валерій Зінченко.

 

Також  начальник УМВС в Чернівецькій області запропонував взяти під міліцейську охорону приміщення редакцій та офісів засобів масової інформації на оплатній основі із знижкою.

 

Нагадаємо, 2 грудня Чернівецькі обласні організації Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ) і Національної спілки журналістів України (НСЖУ) звернулись з відкритим листом до керівництва УМВС в Чернівецькій області щодо бездіяльності правоохоронців в розгляді справ, які стосуються журналістів області.

 

У ніч на 28 листопада вдруге за тиждень невідомі пограбували офіс редакції газети «Час» у Чернівцях. Журналісти викликали на місце злочину представників міліції. Криміналісти провели огляд приміщення, слідчі опитали свідків та працівників редакції. «Я не можу зрозуміти, що відбувається. Вдруге за тиждень - це виклик або мені, або міліції. Провокують», - сказав шеф-редактор газети «Час» Петро Кобевко.

 

 Увечері 22 листопада стало відомо, що невідомі проникли в редакцію чернівецької газети «Час» і викрали два ноутбуки.  Шеф-редактор газети «Час» Петро Кобевко заявив, що пограбування на 100% пов'язане з професійною діяльністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду