Троє невідомих намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві

Троє невідомих намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві

26 Листопада 2014
3264
26 Листопада 2014
12:42

Троє невідомих намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві

3264
Троє невідомих намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві
Троє невідомих намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві

Сьогодні, 26 листопада, троє невідомих чоловіків розбили скло і кинули пляшки з запалювальною сумішшю біля парадного входу в столичний офіс телеканалу ICTV. Міліція отримала повідомлення про цей інцидент близько 4 ранку. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС в Києві.

 

«Приблизно о 04 год. 15 хв., за адресою м. Київ, вул. Паньківська троє невстановлених осіб шляхом кидання двох скляних пивних пляшок об'ємом 0,5 літра з запалювальною сумішшю пошкодили скло вітрини центрального входу до приміщення, яке орендує згаданий телеканал. Крім цього, на нижній частині правої колони центрального входу наявні сліди копоті, які виникли від попадання запаленої другої пляшки», - зазначається на сайті міліції.

 

Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в Києві внесено відомості за даним фактом до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення за ст. 296 ч. 4 Кримінального Кодексу України (Хуліганство) , яке передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

З цього приводу у ранковому випуску новин телеканал показав сюжет, де використано відео з камер спостереження.

 

«Служба безпеки каналу викликала міліцію. Правоохоронці кажуть, інцидент більше схожий на хуліганство. Поки злочинців не спіймали», - зазначається в сюжеті.

 

Телеканал також повідомив про збитки - два розбиті вікна та пошкоджену плитку.

 

Нагадаємо, телеканал ICTV декілька разів пікетували через трансляцію російських серіалів, що вихваляють російських військових і спецпризначенців. 28 квітня біля офісу каналу ICTV у Києві пройшов пікет за припинення показу російських серіалів.  На переговори з активістами вийшов керівник департаменту спеціальних проектів ICTV Олександр Семирядченко. Ще один пікет біля каналу ICTV пройшов 21 серпня.

 

«Детектор медіа»

Фото -  каналу ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3264
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Линк
3440 дн. тому
Украинские СМИ, в том числе и ICTV, сами выпустили майданного беса - преступность, вседозволенность, чванство, замаскированные под патриотизм. Получите.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду