Перевірка щодо Василя Климчука припинена у зв’язку з його звільненням – Апарат Верховної Ради

Перевірка щодо Василя Климчука припинена у зв’язку з його звільненням – Апарат Верховної Ради

11 Листопада 2014
4314
11 Листопада 2014
14:45

Перевірка щодо Василя Климчука припинена у зв’язку з його звільненням – Апарат Верховної Ради

4314
Перевірка щодо Василя Климчука припинена у зв’язку з його звільненням – Апарат Верховної Ради
Перевірка щодо Василя Климчука припинена у зв’язку з його звільненням – Апарат Верховної Ради

Зі звільненням директора телеканалу «Рада» Василя Климчука подальша робота комісії, метою якої було встановлення обґрунтованості заяв щодо його незадовільної роботи на посаді директора державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"», втратила актуальність. Про це йдеться у відповіді Апарату Верховної Ради на інформаційний запит «Детектор медіа», в якому видання просило повідомити про результати службової перевірки щодо Василя Климчука.

 

В офіційній відповіді повідомляється, що службову перевірку було розпочато на вимогу трудового колективу. «Комісія розпочала перевірку фактів неналежної організації роботи керівником підприємства В.А. Климчуком, викладених у зверненні трудового колективу "Парламентського колективу "Рада". Втім після тривалого перебування у відпустці та на лікарняному 3 листопада ц.р. В.А. Климчук подав заяву на звільнення, яке було задоволено за згодою сторін», - йдеться у відповіді Апарату Верховної Ради.

 

У зв'язку із цим прийнято рішення припинити роботу комісії з питань службової перевірки ситуації, що склалася в колективі державного підприємства «Парламентський телеканал "Рада"» під керівництвом Василя Климчука.

 

 

Нагадаємо, 3 листопада директора парламентського телеканалу «Рада» Василя Климчука було звільнено за угодою сторін на підставі його заяви. Відповідне розпорядження підписав керівник апарату Верховної Ради Валентин Зайчук.

 

Раніше, 14 жовтня, на вимогу трудового колективу каналу пана Климчука було відсторонено від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки. Згідно з розпорядженням, обов'язки директора тимчасово виконував головний редактор каналу Володимир Лех.

 

Нагадаємо, члени колективу каналу «Рада» погрожували страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати і планували зустрітися з головою Верховної Ради Олександром Турчиновим.

 

Члени колективу вимагали проведення комплексної перевірки діяльності каналу, поліпшення фінансового стану та усунення директора Василя Климчука із займаної посади. Вони звинувачували директора ще й у тому, що він поєднував роботу на каналі «Рада» з роботою на приватному телеканалі. Нагадаємо, що приходу на «Раду» Василь Климчук працював гендиректором телеканалу Ukrainian Fashion. А наприкінці жовтня він став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion.

 

Нагадаємо, що детально про конфлікт колективу каналу «Рада» з Василем Климчуком раніше писала «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4314
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Двоюшник
3411 дн. тому
А как правильно Гавно или Говно?!!
Ухжеж Падло
3417 дн. тому
Без комментариев. Даже не скиснув соски плоскогубцами уже больно на душе. Что ж это такое творится, а?
Мразь
3419 дн. тому
Диктатор моды, блин, надеюсь комом
Зопа Изонтропа
3423 дн. тому
Друзья, храните деньги не в сберкасе, храните деньги у Васи!
Горный Козел
3423 дн. тому
А я люблю Васю
Наталья ПМС
3423 дн. тому
Н Е Н А В И Ж У!!!
HD РАДА
3423 дн. тому
Как-то все это по-колоРАДСКИ
Жертва
3423 дн. тому
пппц ничего в этой стране не могут довести до конца!!!!
Закон и порядок
3424 дн. тому
справедливости нет на белом свете (((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду