До 8 грудня – прийом заявок на тренінг Академії Deutsche Welle «Інтернет-безпека журналістів і професійне поводження з користувацьким контентом» у Запоріжжі

1 Грудня 2014
6942

До 8 грудня – прийом заявок на тренінг Академії Deutsche Welle «Інтернет-безпека журналістів і професійне поводження з користувацьким контентом» у Запоріжжі

6942
До 8 грудня – прийом заявок на тренінг Академії Deutsche Welle «Інтернет-безпека журналістів і професійне поводження з користувацьким контентом» у Запоріжжі

Академія Deutsche Welle запрошує активних журналістів та блогерів з України приєднатися до навчально-практичної програми «Інтернет-безпека журналістів і професійне поводження з користувацьким контентом» та взяти участь у тренінгу, що пройде 15-19 грудня в Запоріжжі.

 

Програма «Інтернет-безпека журналістів і професійне поводження з користувацьким контентом» - проект Академії Deutsche Welle, що триватиме з листопада по грудень 2014 року, та передбачає три серії 5-денних тренінгів для блогерів та журналістів регіональних редакцій. Тематичний блок тренінгів однаковий. Програма поділена на три курси з метою залучення якомога більшої кількості учасників зі всіх регіонів України. Ціль проекту - навчити учасників, як можна швидко верифікувати користувацький контент (user generated content, UGC), і яких заходів безпеки потрібно вживати, щоб захистити свої цифрові дані. Протягом курсу передбачені візити до редакцій передових локальних ЗМІ та спілкування із зовнішніми експертами на тему практичних інструментів захисту даних.

 

Тренери:

  • Геннер Вайтгьонер (Henner Weithöner), Берлін - вільний журналіст, медіа тренер, співпрацює з Міжнародним інститутом журналістики (IIJ), Німецьким товариством з міжнародної співпраці (GIZ), був головним редактором німецького видання Sonnenenergie.
  • Стів Пен (Steve Paine), Бон - один з найдосвідченіших фахівців у сфері ІКТ з онлайн-безпеки та мобільних обчислень. В інтернет-індустрії з 1988 року, працював у дослідницьких лабораторіях British Telecom. Під його керівництвом було розроблене та реалізоване одне з перших рішень законного перехоплення електронної пошти. Протягом останніх семи років є незалежним професійним блогером, що висвітлює технологічну тематику.
  • Бектур Іскендер (Bektour Iskender), Бішкек - журналіст, медіа-тренер, редактор і автор інформаційного порталу «Kloop.kg», співзасновник школи журналістики «Клооп» в Киргизстані.

 

Умови участі:

У кожному з тренінгів візьмуть учать 12 учасників, що відбираються на конкурсних засадах. До участі запрошуються практикуючі журналісти з усіх регіонів України та активні блогери.

 

Для участі у конкурсі необхідно:

 

Термін подачі заявок: до 8 грудня.

 

Контакти:

Ольга Скомаровська, trainings.dw@gmail.com, +380992771700

 

Довідка:

DW Академія є провідною організацією Німеччини для розвитку міжнародних засобів масової інформації. Консультанти і тренери підтримують вільні і незалежні медіа з 1965 року. Організація пропонує міжкультурні та професійні навчальні семінари, програми і стажування для майбутніх журналістів. DW Академія також розробила магістерську програму «Міжнародні Медіа Студії», яка поєднує у собі навчання з розвитку ЗМІ, управління медіа, журналістики та комунікації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду