До 6 листопада – безкоштовна реєстрація на Львівський медіафорум для журналістів-розслідувачів

3 Листопада 2014
2694
3 Листопада 2014
15:42

До 6 листопада – безкоштовна реєстрація на Львівський медіафорум для журналістів-розслідувачів

2694
До 6 листопада – безкоштовна реєстрація на Львівський медіафорум для журналістів-розслідувачів

«Журналісти проти корупції: хто кого?», - одна з найактуальніших подій на ІІ Львівському медіафорумі, який триватиме 13-14 листопада. Спікерами панелі виступлять професійні розслідувачі України: Сергій Лещенко, екс-«Українська правда»; Севгіль Мусаєва, «Українська правда», Денис Бігус, телеканал ZIK, Yanukovychleaks. Партнер панелі - Міжнародний Фонд «Відродження».

 

 

30 журналістів-розслідувачів можуть отримати безкоштовний сертифікат на участь у цій панелі та, відповідно, на всі події медіафоруму. Для цього необхідно до 6 листопада заповнити заявку, яка включає мотиваційний лист та зобов'язання після навчання провести журналістське розслідування. Організатори з усіх заявок учасників відберуть учасників на основі мотиваційного листа та тем найбільш актуальних журналістських розслідувань.

 

«Сьогодні Україна на порозі змін. Як показала Революція Гідності, від журналістів залежить багато. Вони контролюють, впливають, говорять і не бояться. Вони - разом із громадянами - рушій змін. І сьогодні, в час змін, Україні особливо потрібні фахові журналісти, особливо - журналісти-розслідувачі. Саме тому, одна з головних тем ІІ Львівського медіафоруму - "Журналісти проти корупції"», - розповідають організатори.

 

Нагадаємо, тема ІІ Львівського медіа форуму: «Війна. Політика. Корупція. Медіа: гравець чи інструмент». У медіафорумі візьмуть участь декілька сотень учасників та понад 40 спікерів - професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь). Щоб узяти участь у Львівському медіафорумі 2014, необхідно заповнити заявку на lvivmediaforum.com.

 

Організатори: ГО «Львівський медіафоурм»; Школа журналістики Українського католицького університету.

 

Партнери Львівського медіафоруму 2014: проект виконується за підтримки представництва ЄС в Україні; «MYMEDIA»; Міжнародний фонд «Відродження».

 

Медіапартнери: «Детектор медіа», «Медіабізнес».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду