Талашко Талашком, але що з Поплавським будемо робити?

12 Серпня 2021
3161
12 Серпня 2021
10:59

Талашко Талашком, але що з Поплавським будемо робити?

3161
Талашко Талашком, але що з Поплавським будемо робити?

Знімали недавно сюжет про нього – так о*уїли. В інсті та тіктоку – студентки то масаж йому роблять, то в купальнику перед ним ходять.

І шо характерно – нічого ж не заперечує. Навіть більше – він лапає дівчат публічно, прямо на сцені. Там же він регоче, шо, мовляв, т*ахав одну з викладачок, за що купив їй квартиру. І ця викладачка стояла на сцені у цей час, їй явно було неприємно. Навіть якщо це жарт – він принизливий. Університет, бля*ь, культури.

І тут є яскраві жіночі реакції. Як у цієї викладачки. В інтерв'ю вона покірливо твердить, що усе норм і шо барин так шутить изволит. Співачка Анна Трінчер (вона у сторіз на початку) навіть обурилася, що ми питаємо про поведінку Поплавського. Мол, ви шо, гоните?

Ще одна дуже популярна позиція. Поплавському все можна, бо він хороший менеджер і ректор.

Канєшно, можна було б надіти біле пальто (а воно у мене є) і написати, що посилати таких треба і все. До мене не раз чіплялися пристаркуваті огидні мужички і я завжди мала що цим лапочкам сказати. Ну і мені їх завжди було більше шкода, ніж неприємно. В таких чоловіках майже завжди є щось жалюгідне та кумедне. Тому вони і викликають жалість, бо геть не мають достоїнства.

Але я від жодного з них не залежала. Викладачки в КУЛЬКУ залежать від Поплавського. А для частини його притрушені жарти є цілком нормальними. «Пастор поцеловал? Лазал под сарафан? Не сопротивляйся, дитя, все дела во славу творца». І от я собі просто уявляю, що одна з них колись не витримає і почне обурюватися. Але цей «гарем» перший же її і затопче.

Джерело: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду