detector.media
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
12.08.2021 10:59
Талашко Талашком, але що з Поплавським будемо робити?

Знімали недавно сюжет про нього – так о*уїли. В інсті та тіктоку – студентки то масаж йому роблять, то в купальнику перед ним ходять.

І шо характерно – нічого ж не заперечує. Навіть більше – він лапає дівчат публічно, прямо на сцені. Там же він регоче, шо, мовляв, т*ахав одну з викладачок, за що купив їй квартиру. І ця викладачка стояла на сцені у цей час, їй явно було неприємно. Навіть якщо це жарт – він принизливий. Університет, бля*ь, культури.

І тут є яскраві жіночі реакції. Як у цієї викладачки. В інтерв'ю вона покірливо твердить, що усе норм і шо барин так шутить изволит. Співачка Анна Трінчер (вона у сторіз на початку) навіть обурилася, що ми питаємо про поведінку Поплавського. Мол, ви шо, гоните?

Ще одна дуже популярна позиція. Поплавському все можна, бо він хороший менеджер і ректор.

Канєшно, можна було б надіти біле пальто (а воно у мене є) і написати, що посилати таких треба і все. До мене не раз чіплялися пристаркуваті огидні мужички і я завжди мала що цим лапочкам сказати. Ну і мені їх завжди було більше шкода, ніж неприємно. В таких чоловіках майже завжди є щось жалюгідне та кумедне. Тому вони і викликають жалість, бо геть не мають достоїнства.

Але я від жодного з них не залежала. Викладачки в КУЛЬКУ залежать від Поплавського. А для частини його притрушені жарти є цілком нормальними. «Пастор поцеловал? Лазал под сарафан? Не сопротивляйся, дитя, все дела во славу творца». І от я собі просто уявляю, що одна з них колись не витримає і почне обурюватися. Але цей «гарем» перший же її і затопче.

Джерело: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY