Тим, хто хоче нових виборів і облич

17 Лютого 2016
1271
17 Лютого 2016
16:15

Тим, хто хоче нових виборів і облич

Зоя Казанжи
Журналіст, консультант The Communication Reform Group
1271
Тим, хто хоче нових виборів і облич

Декому дуже хочеться знову виборів у Верховну Раду. Ну дуже! Так хочеться, що навіть сьогодні на засідання Верховної Ради не прийшли. Небожителям можна на роботу не ходити, правда ж? Не дивлячись навіть на те, що на 15.00 призначені парламентські слухання з приводу проблем ВПО. І це при тому, що тема переселенців є досить важливою та актуальною. Я вже мовчу про фінансування, вірніше, про відсутність фінансування державної програми. Забули закласти в Держбюджет?

Юля знову валить коаліцію. Юля, красива наша і дорога, ну не буде більше 5 відсотків! Не буде, щоб зараз не показували соцопитування. Такі демарші призведуть до того, що в наступній Раді фріків буде вже 80 відсотків. Хоча... Чим гірше оточення...

Ну і для тих, хто дуже прагне перевиборів. Хто не має жодного конструктиву, але точно знає, як не треба. Не сподівайтеся на "нові обличчя". В наступному парламенті побачити такі пики, що нинішні вам будуть як картини Сандро Ботічеллі. Ми це вже проходили.

Після демократій, коли вожді не можуть впоратися із ситуацією і думають лише про себе, приходять, як правило, диктатури. Бо втомлені люди починають хотіти "порядку і хліба".

Ви думаєте встигнути сісти на свої літаки?..

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1271
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду