Проект Мустафіна називатиметься «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної»

17 Серпня 2011
13336
17 Серпня 2011
13:00

Проект Мустафіна називатиметься «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної»

13336
Проект Мустафіна називатиметься «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної»

Документальний проект заступника генерального директора СТБ Олексія Мустафіна до Дня незалежності називатиметься «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної». Про це пан Мустафін написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, це буде односерійна документальна стрічка про те, як молоде покоління, яке народилося в незалежній Україні, сприймає День незалежності, розвиток країни і як воно бачить майбутнє своєї держави.

 

У проекті окрім студентів - ровесників незалежності України візьмуть участь три президента: Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко, а також депутат Олесь Доній, письменник і журналіст Андрій Курков, журналіст Юлія Мостова, співак та музикант Олександр Положинський.

 

Фільм вийде 24 серпня о 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13336
Теги:
Читайте також
05.09.2011 08:30
Олександр Піддубний
18 091
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nightmare
4639 дн. тому
NJHTFLJH, негайно заплющіть очі! Не дайте ворогам проникнути у вашу душу!! Тільки обережно, бо можете захлинутися власною жовччю...
NJHTFLJH
4639 дн. тому
А що може цей мурло мустафін сказати? Краще б розказали, як служили з "великим" братом есдекам й воювали проти України? Як заробляли бабло??? і що почім?? Немає нічого страшнішого, коли злочинці самі себе виправдовують,а такі україноофби, як мустафіни розповідають про незалежність України
буль-буль
4640 дн. тому
А на интере как его нехватает!!
джур-джур
4640 дн. тому
Ждем с нетерпением! Будем смотреть. Надеемся, как всегда - на высоте. Ах, если бы вы знали, как не хватает Мустафина на викнах... )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду