На Новому до Дня незалежності вийде спецвипуск «Нового погляду»

17 Серпня 2011
12498
17 Серпня 2011
10:13

На Новому до Дня незалежності вийде спецвипуск «Нового погляду»

12498
На Новому до Дня незалежності вийде спецвипуск «Нового погляду»

22 серпня на Новому каналі вийде спецпроект програми «Новий погляд», присвячений Дню незалежності України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У спецвипуску журналісти проекту відвідають усі населені пункти країни, в яких є слово «щастя»: Щастя, Щасливе, Щасливцево, Щасливка. Усього, за словами ведучого Сергія Кутракова, знайшли 10 таких сіл і міст.

Як зазначається, виїзні зйомки тривали близько місяця (з невеликими перервами), а  команда «Нового погляду» проїхала 15 тис. кілометрів.

 

«Ми побували і на заході країни, де впевнилися в тому, що українці дуже гостинні. Якщо б ми їли і пили все, що нам пропонували, у двері не проходили б. Також були в Криму, в центральних областях, на сході. Це було захоплююче, екстремальне, пізнавальне відрядження в моєму житті. Щоб українські сім\'ї розкрили нам секрет щастя, доводилося попрацювати в прямому сенсі слова: я колов дрова, їздив на комбайні. Але у кожного героя нашого спецпроекту - свій «рецепт»... І сподіваємося, що, завдяки нашій програмі, глядач Нового каналу зможе зрозуміти, порівняти і оцінити своє власне щастя», - говорить Кутраков.

 

Нагадаємо, «Новий погляд» виходить о 22.40.

 

«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду