detector.media
17.08.2011 10:13
На Новому до Дня незалежності вийде спецвипуск «Нового погляду»

22 серпня на Новому каналі вийде спецпроект програми «Новий погляд», присвячений Дню незалежності України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У спецвипуску журналісти проекту відвідають усі населені пункти країни, в яких є слово «щастя»: Щастя, Щасливе, Щасливцево, Щасливка. Усього, за словами ведучого Сергія Кутракова, знайшли 10 таких сіл і міст.

Як зазначається, виїзні зйомки тривали близько місяця (з невеликими перервами), а  команда «Нового погляду» проїхала 15 тис. кілометрів.

 

«Ми побували і на заході країни, де впевнилися в тому, що українці дуже гостинні. Якщо б ми їли і пили все, що нам пропонували, у двері не проходили б. Також були в Криму, в центральних областях, на сході. Це було захоплююче, екстремальне, пізнавальне відрядження в моєму житті. Щоб українські сім\'ї розкрили нам секрет щастя, доводилося попрацювати в прямому сенсі слова: я колов дрова, їздив на комбайні. Але у кожного героя нашого спецпроекту - свій «рецепт»... І сподіваємося, що, завдяки нашій програмі, глядач Нового каналу зможе зрозуміти, порівняти і оцінити своє власне щастя», - говорить Кутраков.

 

Нагадаємо, «Новий погляд» виходить о 22.40.

 

«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY