У Москві затримали оператора каналу «Дождь» за зйомку кортежу президента

29 Червня 2011
17364
29 Червня 2011
19:01

У Москві затримали оператора каналу «Дождь» за зйомку кортежу президента

17364
У Москві затримали оператора каналу «Дождь» за зйомку кортежу президента

У Москві на Кутузовському проспекті затриманий оператор телеканалу «Дождь» Володимир Коміссаров за те, що знімав на мобільний телефон президентський кортеж. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Його затримала Федеральна служба охорони, після чого передали до поліції та звинуватили не втому, що він знімав президентський кортеж, а в тому, що він вибіг на проїжджу частину і показував «геніталії» (так написано в протоколі) автомобілям, що везли президента. Телефон у Володимира Коміссарова не відібрали, але змусили його стерти всі записи.

 

В ефірі «Дождя» Володимир Коміссаров розповів, що йому загрожує або штраф, або арешт на п'ять діб, повідомляє Lenta.ru.

 

Нагадаємо, навесні інцидент через зйомку президентського кортежу трапився між представником української державної служби охорони та журналістом «Української правди». Тоді охоронець виривав камеру в журналіста, пояснюючи це тим, що проїзд кортеж заборонено знімати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17364
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
плюс один
4684 дн. тому
Это отвратительно. Власть для власти, полностью оторванная от людей. Хамовье, которое нужно заставить гнуть спину перед людьми, а не наоборот.
телефонний фотограф
4684 дн. тому
Фараони! Що наш стрибунець по пеньках, що московські карлики. Хто наступить на їхню тінь або подивиться їм в очі, має бути страчений. Слів нема, залишилися самі вирази, найніжніший із яких "лайно собаче".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду