Володимир Павлюк вестиме новини на ТВі

15 Липня 2010
19559
15 Липня 2010
16:21

Володимир Павлюк вестиме новини на ТВі

19559
Володимир Павлюк вестиме новини на ТВі

Колишній шеф-редактор новин Нового каналу Володимир Павлюк вестиме новини на телеканалі TВi. Цю інформацію ТК підтвердила керівник власного виробництва телеканалу Наталя Катеринчук.

 

Володимир Павлюк вестиме новини по черзі з ведучою Катериною Нестеренко.

 

На телеканалі відбулася ще низка кадрових змін. З каналу вирішили піти ведуча, керівник регіонального відділу Наталка Пісня, кореспондент Юлія Вебер, випусковий редактор Тетяна Пушнова.

 

За словами Наталі Катеринчук, новим випусковим редактором каналу стане Юрій Сніжко, який раніше працював на 5 каналі, НТН.

 

Нагадаємо, що Володимир Павлюк був звільнений 2009 року з Нового каналу через те, що поставив в ефір ролик про Юлію Тимошенко «Пропало всьо!». Під час президентської виборчої кампанії вів програму  «На фронті змін», яку готував продакшн Арсенія Яценюка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19559
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
карина
4900 дн. тому
2жесть: шо, не дала Писня? так это же тебя жалеть надо, жесть. особенно если ты - фемина. Наталка, ты - умница, жду твоего возвращения.
жесть
5028 дн. тому
Цікаво було дивитися Пісню???... :)) Це Пісня написала? Жалюгідне ж було видовище. Той випадок, коли соромно за іншого... Незручно за чужу неадекватність. І Вебер туди ж...
Глядач
5030 дн. тому
Юрій Сніжко працював на ТРК "Ера". спитайте Климчука, має памятати....
ми-си гаммер
5033 дн. тому
білий хаммер - вотета круть! ким він себе уявляє: сутенером чи наркодилером?
Я
5033 дн. тому
Павлюк, а правда, что у мужчин предпочитающих хамеры, маленький член?
skorpion
5034 дн. тому
Интересно, почему и куда ушли ушедшие?
пукнктик
5034 дн. тому
Юрий Снижко не работал на 5 канале
СК
5034 дн. тому
С одной стороны приятно - Павлюк появится в эфире, с другой - жалко что Писня уходит с канала - было интересно видеть ее в роли ведущей новостей, хоть это было и нечасто. Вебер - тоже интересный журналист, нестандартный, по сюжету в день клепала.
Idle-pro
5034 дн. тому
Якщо хлопець відкрито підігрує Яценюку, який же він журналіст? Заробітчанин він примітивний. Мабуть за Хамер ще не розрахувався перед банком.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду