Лук’ян Сельський вестиме на ICTV «Факти. Підсумок дня» замість Віктора Сороки

27 Серпня 2009
20688
27 Серпня 2009
11:57

Лук’ян Сельський вестиме на ICTV «Факти. Підсумок дня» замість Віктора Сороки

20688
Лук’ян Сельський  вестиме на ICTV «Факти. Підсумок дня» замість Віктора Сороки

Новим ведучим інформаційно-аналітичної програми «Факти. Підсумок дня» на ICTV стане Лук'ян Сельський. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Нагадаємо, програма «Факти. Підсумок дня» стартувала минулого року у слоті 22.45, її ведучими були Віталій Ковач та Віктор Сорока.

 

Відтепер разом з Віталієм Ковачем в кадрі працюватиме Лук'ян Сельський, а Віктор Сорока продовжить роботу на посаді шеф-редактора програми та працюватиме над новими політичними проектами, які телеканал готує у новому сезоні. Подробиці цих проектів поки не розголошуються.


«Я впевнена, що Лук'ян зміцнить ряди інформаційної команди каналу -цитує прес-служба головного продюсера інформаційного департаменту ICTV Катерина Єрмолович. - У нього багатий досвід роботи у новинах, і він готовий його розвивати далі разом з нами».

 

Лук'ян Сельський був ведучим новин на «Інтері», СТБ і ТРК «Київ».

 

«Факти. Підсумок дня» дебютуватиме на ICTV 31 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20688
Читайте також
14.08.2009 15:04
Марина Баранівська
, Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
44 954
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ігор дякович
4872 дн. тому
київському коту і вітал: ото ви балбеси... Лук'ян - істинний львівянин, дуже хороший друг і взагалі прекрасна людина... а ваші сорока і фроляк просто косять бабло на каналі, а Лук'ян чесно працює як вміє, а вміє багато і добре... попробуйте ви посидіти в прямому ефірі...
Анонім
5336 дн. тому
Лук'ян чудовий телеведучий і ніякого діалекту у нього нема...! І виглядає він у кадрі гарно! Так тримати, Лук'яне!!!)))
КИЕВСКИЙ КОТ
5349 дн. тому
Прикро, що тепер Віктор Сорока не буде вести "Факти. Підсумок дня". Вважаю Сороку, Соколову та Фроляк найкращими обличчями телеканалу. А Сельський??? В нього такий жахливий діалект, що його взагалі слухати важко. Та й у кадрі він не дуже виглядає. От для муніципального каналу ТРК "КИЇВ" це саме те що потрібно. Богуцький ПОВЕРНІТЬ СОРОКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вітал
5351 дн. тому
да, капєц...повний. Сельський? Сороці хоч люди вірили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду