Телеканал «1+1» отримав бронзу PROMAX|BDA

19 Червня 2009
27310
19 Червня 2009
12:23

Телеканал «1+1» отримав бронзу PROMAX|BDA

27310
Телеканал «1+1» отримав бронзу PROMAX|BDA

Робота «Календар квітів», виконана департаментом дизайну телеканалу «1+1», отримала бронзову нагороду конкурсу телевізійного дизайну PROMAX|BDA Awards. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Телеканал «1+1» - єдиний представник країн пострадянського простору, який цього року отримав нагороду PROMAX|BDA Promotion and Marketing Awards Competition (повний список переможців PROMAX|BDA Promotion and Marketing Awards Competition див. тут)

 

Нагадаємо, «Календар квітів» - сувенірний настінний календар, у оформленні якого використано елементи весняних ID телеканалу. Календар виготовлено як сувенір до 8 березня. Над проектом працювали: Артем Гостев (арт-директор проекту), Павло Кірсанов (продюсер проекту), Тетяна Сохацька, Ірина Яковенко (дизайнери), Євген Троценко (фотограф).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27310
Читайте також
01.07.2009 11:35
Ольга Чернілевська, для «Детектор медіа»
34 351
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sisi
5412 дн. тому
украина рулит! если бы не ваш календарь - вообще бы остались без наград
43
5423 дн. тому
А еще много наград взяли MTV, NBC, FOX, Discovery etc. Также можно порадоваться и за них.
answer
5423 дн. тому
TELEVISION-VIDEO PRESENTATION CONTENT PROMOTION—INTERSTITIAL/ ADVERTISER INTEGRATION/ PROGRAM WRAPS Gold Mini-Drama The Auction - Mastercard TNT On-Air TELEVISION-VIDEO PRESENTATION NETWORK, CHANNEL, STATION, PLATFORM BRANDING/IMAGE PROMOTION—GENERAL BRANDING/IMAGE (SINGLE) Circle Anthem Spot TNT On-Air Посмотрите внимательней ссылку:)) там еще есть - TNT и NTV
question
5423 дн. тому
а в каких номинациях взяли награды тнт и нтв? что-то не могу найти их...
petja
5425 дн. тому
Для тих, хто хоче скачати собі заставку "Календар квітів", відвідайте цю сторінку - http://www.mediabusiness.com.ua/images/stories/calendar1.jpg
petja
5425 дн. тому
Щиро вітаємо 1+1! Цікаво, а десь можна скачати хоч фотографії з цієї роботи?
flower
5426 дн. тому
Поздравляю плюсовцев))) они молодцы))) также радуюсь за дизайнеров НТВ и ТНТ, они собрали шикарный букет из наград PROMAX/BDA в этом году в Нью Йорке)))
любитель
5426 дн. тому
молодцы! календарь действительно потрясающий
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду