"Зимова спека на ТЕТ-TV" отримала нагороду міжнародного конкурсу BDA&PROMAX

30 Червня 2005
1120
30 Червня 2005
12:41

"Зимова спека на ТЕТ-TV" отримала нагороду міжнародного конкурсу BDA&PROMAX

1120
"Зимова спека на ТЕТ-TV" отримала нагороду міжнародного конкурсу BDA&PROMAX
23 червня в Нью-Йорку (США) відбулась церемонія нагородження призерів щорічної конференції “World Gold Awards – BDA & PROMAX”. Комплексний пакет графічного оформлення ТК ТЕТ “Зимова спека на ТЕТ-TV” (розробник – компанія “1+1 Відео дизайн”), який номінувався в категорії “Art Direction & Design: Interstitial Campaign” (“Художнє рішення та дизайн: Міжпрограмна кампанія”), отримав бронзову нагороду “World Bronze Awards – BDA & PROMAX” у своїй категорії. Про це повідомила прес-служба каналу. Золотою нагородою було відзначено “Junkyard Jungle” (розробник – “CiTV”), срібною – “FAQ’S” (розробник – “National Geographic Channel”).

“Зимова спека на ТЕТ-TV” – це графічне оформлення ефіру телеканалу під час зимового сезону – 2004/2005: ефірний ідентифікатор каналу, рекламні перебивки, оформлення блоку анонсів.

“Нагорода “Зимової спеки на ТЕТ-TV” – це, насамперед, перемога творчої ідеї”, – зазначила генеральний директор компанії “1+1 Відео дизайн” Ольга Захарова. – Приємно, що журі престижного міжнародного конкурсу, в якому цього року брали участь такі гранди світового промоушен та дизайну як Fox International Channels, Sony Pictures Television International, Discovery Health Channel, BBC Broadcast, MGM Networks Inc., National Geographic Channel, оцінило не кошторис проекту, а лаконічність й стиль дизайнерського рішення українського продукту.”

“Наша нагорода засвідчила, що на конкурсах BDA&PROMAX змагаються й перемагають не гроші, а творчі ідеї. Адже зрозуміло, що бюджет ТК ТЕТ не можна порівнювати з тим же National Geographic Channel”, – підкреслила пані Захарова.

BDA (Broadcast Designers’ Association – Асоціація дизайнерів телемовлення) та PROMAX (Promotion and Marketing Professionals in Electronic Media – Асоціація професіоналів маркетингу та промоушен в електронних ЗМІ) – дві провідні у світі громадські (некомерційні) організації, що визначають тенденції та досягнення у сфері промоушен, маркетингу і дизайну електронних засобів масової інформації. До BDA та PROMAX входить близько семи тисяч організацій з понад 60 країн світу.

Конференції BDA & PROMAX – це значні події, що об’єднують професіоналів у галузі промоушн та маркетингу на сучасному медіа ринку. Існують регіональні конференції (азіатсько-тихоокеанська, близькосхідна, європейська, латиноамериканська, північноамериканська, австралійська), конференції в окремих країнах (Велика Британія, США, Японія) та всесвітні, якою є конференція у Нью-Йорку.

Дизайн ТЕТу не оминули увагою й члени Експертної колегії V щорічної премії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення “Телетріумф” за 2004 рік, церемонія нагородження переможців якої відбулась 25 червня у Запоріжжі. ТЕТ став номінантом Премії в категорії “Телевізійний дизайн”, здобувши найбільшу кількість голосів експертів. Однак цього року переможця у номінації “Телевізійний дизайн” оголошено не було.

За інф. прес-служби каналу
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1120
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду