Film.ua Distribution продає права на «Зачароване кохання» для показу за кордоном

9 Червня 2008
13056
9 Червня 2008
15:19

Film.ua Distribution продає права на «Зачароване кохання» для показу за кордоном

13056
Film.ua Distribution продає права на «Зачароване кохання» для показу за кордоном

Компанія «Film.ua Distribution» досягла домовленості про дистрибуцію прав на 62-серійний телесеріал «Зачароване кохання» з правовласником серіалу – телеканалом «Інтер». Серіал з початку року по травень місяць виходив в прайм-таймі каналу. З березня 2008 року дистрибуційна компанія працювала над реалізацією «Зачарованого кохання» на світовому ринку, зокрема продукт був представлений у складі пакету «Film.ua Distribution» на ринку «Moscow Teleshow 2008» в Москві та «MIP TV 2008» в Каннах.

 

Тепер «Зачароване кохання» продано до Казахстану для показу на телеканалі КТК, в країни Прибалтики: Латвію і Естонію для трансляції на телеканалах сімейства Viasat. У Білорусі права на серіал придбав національний телеканал «СТВ». В Ізраїлі права придбав найбільший російськомовний телеканал «9 канал», в США права продані одному з російськомовних каналів.

 

Крім телевізійних прав, були оформлені угоди про продаж DVD-прав на територію України й Німеччини. Зараз «Film.ua Distribution» веде переговори про продаж DVD-прав на територію Росії. За словами Ігоря Сторчака, план з продажу серіалу по СНД та зовнішніх територіях (без реалізації телевізійних прав по Росії і України) складає приблизно півмільйона доларів США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13056
Читайте також
02.01.2009 23:02
Ігор Грабович, Анна Купінська, «Українська правда»
36 086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду