Новий канал замовив другу «Фабрику зірок» компанії Star Media Entertainment

23 Квітня 2008
23141
23 Квітня 2008
22:45

Новий канал замовив другу «Фабрику зірок» компанії Star Media Entertainment

23141
Новий канал замовив другу «Фабрику зірок» компанії Star Media Entertainment
Компанія Star Media Entertainment вироблятиме другий сезон проекту «Фабрика зірок» спільно з Новим каналом.
 
Як повідомляє прес-служба «Стар Медіа», 23 квітня між головою правління ЗАТ «Новий канал» Іриною Лисенко, головою наглядової ради групи компаній «Стар Медіа» Владом Ряшиним і директором компанії Star Media Entertainment Олексієм Гончаренком щодо спільної роботи над створенням другого сезону проекту «Фабрика зірок».
 
За попередньою інформацією прес-служби Нового каналу, кастинги на другу «Фабрику зірок» розпочнуться в Києві на початку червня, потім пройдуть у найбільших містах України, а фінальний кастинг відбудеться у Києві в липні.
 
Нагадаємо, формат нідерландської компанії Endemol, реалізований уже в понад 50 країнах, був придбаний Новим каналом понад рік тому. Виробництво першого сезону «Фабрики зірок» на Новому каналі продюсувала Алла Липовецька, яка, за інформацією «ТК» по завершенні проекту перейшла на роботу до Film.UA Group.
 
Компанія Star Media Entertainment виробляє для Нового каналу ще два шоу за іноземними форматами – «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» та «Зірка караоке».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23141
Читайте також
21.10.2007 14:04
Олег Вергеліс
«Дзеркало тижня»
4 777
11.10.2007 09:41
Костя Гнатенко
для «Детектор медіа»
7 738
01.10.2007 12:23
Олеся Савенко
для «Детектор медіа»
10 212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду