«Донецького» директора «РадіоМан» повернуть до Києва

3 Жовтня 2007
36441
3 Жовтня 2007
16:06

«Донецького» директора «РадіоМан» повернуть до Києва

36441
«Донецького» директора «РадіоМан» повернуть до Києва
«РадіоМан» спростовує інформацію про зміну власника, поширену деякими ЗМІ разом із повідомленням про конфлікт у колективі радіостанції, викликаний призначенням нового директора. Рішення творчого колективу однієї з найрейтинговіших радіостанцій Львова викликало широкий резонанс серед шанувальників радіо, які навіть збирались організовувати акції на захист улюблених журналістів і ведучих.
 
«Польська медіа-група RMF, що входить до складу міжнародного концерну Bauer Media і є власником львівського «РадіоМан», нікому не продавала радіостанції. Інформація, що з’явилася про це вчора на деяких Інтернет-сайтах, не відповідає дійсності. Як зазначає директор з інвестицій медіа-групиRMF Станіслав Смулка: «Такі чутки, можливо, були спровоковані нещодавньою зміною директора радіостанції. Насправді  це один зчергових етапів реалізації стратегії медіа-групи RMF з розширення бізнесу в Україні», - йдеться в офіційній заяві радіостанції.
 
За словами програмного директора майбутньої мережі «РадіоМан» Романа Заяця, команда радіостанції у повному складі залишається на своїх робочих місцях і продовжує підготовку до нового медіа-сезону, який розпочнеться 7 жовтня.
 
За неофіційною інформацією, Дмитро Баєв – вихідець із Східної України, чия поведінка обурила працівників радіостанції – надалі не працюватиме на посаді директора «РадіоМан». Донедавна Дмитро Баєв був директором київського офісу групи RMF, яка розбудовує свою мережу в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36441
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду