detector.media
03.10.2007 16:06
«Донецького» директора «РадіоМан» повернуть до Києва
«Донецького» директора «РадіоМан» повернуть до Києва
«РадіоМан» спростовує інформацію про зміну власника, поширену деякими ЗМІ разом із повідомленням про конфлікт у колективі радіостанції, викликаний призначенням нового директора. Рішення творчого колективу однієї з найрейтинговіших радіостанцій Львова викликало широкий резонанс серед шанувальників радіо, які навіть збирались організовувати акції на захист улюблених журналістів і ведучих.
 
«Польська медіа-група RMF, що входить до складу міжнародного концерну Bauer Media і є власником львівського «РадіоМан», нікому не продавала радіостанції. Інформація, що з’явилася про це вчора на деяких Інтернет-сайтах, не відповідає дійсності. Як зазначає директор з інвестицій медіа-групиRMF Станіслав Смулка: «Такі чутки, можливо, були спровоковані нещодавньою зміною директора радіостанції. Насправді  це один зчергових етапів реалізації стратегії медіа-групи RMF з розширення бізнесу в Україні», - йдеться в офіційній заяві радіостанції.
 
За словами програмного директора майбутньої мережі «РадіоМан» Романа Заяця, команда радіостанції у повному складі залишається на своїх робочих місцях і продовжує підготовку до нового медіа-сезону, який розпочнеться 7 жовтня.
 
За неофіційною інформацією, Дмитро Баєв – вихідець із Східної України, чия поведінка обурила працівників радіостанції – надалі не працюватиме на посаді директора «РадіоМан». Донедавна Дмитро Баєв був директором київського офісу групи RMF, яка розбудовує свою мережу в Україні.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY