Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком

Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком

26 Липня 2013
11157
26 Липня 2013
13:00

Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком

11157
Тема - ранкові шоу як основний елемент програмування радіостанцій
Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком
Завершився чат з Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком

26 липня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з ведучими ранкового шоу «Happy Ранок» на «Хіт FM» Леонідом Сенкевичем, Ольгою Суботіною, Володимиром Остапчуком на тему: «Ранкові шоу як основний елемент програмування радіостанцій».

 

До обговорення пропонувалися запитання про оновлення ранкового шоу «Happy Ранок» на «Хіт FM», поєднання радійного і телевізійного досвіду, професійні обмеження в ефірі тощо.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».  

 

Біографічна довідка:

 

Леонід Сенкевич, ведучий, програмний директор «Хіт ФМ»

Народився в Естонії, в місті Нарва. Працював і в газеті, і на радіо, і в клубах, і в громадських організація , був навіть директором табору, до якого приїздили волонтери з усього світу прибирати узбережжя Фінської затоки. У середині 90-х працював на одній з перших комерційних радіостанцій в FM-діапазоні в Нарві, філії талліннської станції - «100 FM» («Сотка»). 14 лютого 2003-го приїхав до Дніпропетровська, і звідти почалося його подорож по Україні. Після переїзду до Києва, познайомився з Сергієм Кузіним і майже відразу ж потрапив на «Хіт ФМ». Більше п'яти років - ведучий і програмний директор цієї радіостанції.

 

Ольга Суботіна, ведуча

Народилася і виросла в Кривому Розі. Навчалася в музичній школі, потім у музичному училищі. Викладач музики, вокалу і диригування. До речі, перший радіоефір у неї був у школі, в 4-му класі, в шкільній радіорубці. У 1998 році потрапила на радіо. Місцева радіостанція «Хвиля» оголосила набір радіоведучих. У 2001 році її запросили з Кривого Рогу до Києва, з того часу і донині - працює на радіостанції «Хіт FM».

 

Володимир Остапчук, ведучий

Народився в Умані в 1984 році, за освітою філолог (друга мова англійська), працював викладачем англійської мови в університеті. Потім приїхав до Києва в школу дикторів на СТБ, у 2009 році, працював на Першому автомобільному телеканалі, зараз ведучий каналів ТЕТ і «2 +2». На радіо прийшов 2012-го, паралельно зі зйомками. Рік працював на «Просто радіо», півроку працює ведучим ««Happy Ранку» на «Хіт ФМ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11157
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Igor Rus
3927 дн. тому
Ребята, насколько реально запустить свою программу на вашем радио и что для этого нужно? Спасибо
Мариша
3927 дн. тому
Владимиру Остапчуку: Владимир, здравствуйте! Обычно радийщики хотят на ТВ, а тут - ТВ-ведущий рванул на радио. В чем подвох?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду